10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Iuliu Mureșan, mai optimist ca niciodată: „Sunt sigur că va fi bine”. Cum a reușit Dusan Uhrin să revitalizeze din nou Dinamo

Publicat peDupă ce și-a exprimat în mai multe rânduri intenția de a pleca de la Dinamo, Iuliu Mureșan a revenit de fiecare dată la sentimente mai bune și a decis să continue în Ștefan cel Mare. Acum, după prima victorie obținută de „câini” în deplasare în acest sezon, 2-0 cu Chindia Târgoviște la Ploiești, administratorul special al clubului s-a arătat chiar extrem de optimist în ceea ce privește salvarea directă de la retrogradare.

Iuliu Mureșan crede mai mult ca oricând în salvarea de la retrogradare și speră ca ea să fie obținută chiar și fără baraj

Mureșan a apreciat că echipa are un alt tonus și un alt spirit de luptă după venirea lui Dusan Uhrin. El a remarcat că jucătorii nu au mai acuzat la fel de multe probleme fizice ca în ultima perioadă, factor ce a contat decisiv în această victorie.

Era foarte important. Deja să merg la meciurile din deplasare îmi făcea o neplăcere. Echipa a avut alt spirit și parcă și problemele fizice încep să se rezolve. Lângă mine în tribună au stat cinci jucători care erau printre cei mai importanți. Echipa a câștigat și fără ei. Și dacă ajungem la baraj, am încredere că o să rămânem în Liga 1. Dar, dacă jucăm bine și câștigăm toate meciurile, sunt și șanse să nu mai jucăm barajul.

Aveam răbdare și speranță. Lucrurile au început să arate mai bine, se vede de la antrenamente. Eu merg la antrenamente cât de des pot și am simțit. Eu zic că am dominat, în prima repriză am jucat chiar mai bine ca în a doua. Mă bucur foarte mult și parcă sună mai bine viitorul pentru următoarele meciuri.

După părerea mea era de roșu la Radu, i-a rupt gheata. Trebuie să facă radiografie, sper să nu fie decât o contuzie foarte puternică. Important este să legăm victorii și să ne tot crească încrederea în noi și prestația în joc și totul va fi bine. Sunt sigur că va fi bine”, a spus Iuliu Mureșan după meciul de la Ploiești.

Ce face special Dusan Uhrin

Totodată, Iuliu Mureșan a explicat și ce a adus în plus Dusan Uhrin la echipă. Chiar dacă este abia prima victorie din noul său mandat, se pot observa destul de clar câteva îmbunătățiri la nivel de joc. Fapt ce s-a întâmplat și sezonul trecut, când Dinamo se afla într-o situație asemănătoare celei din prezent, iar cehul a reușit să salveze echipa până la urmă.

A reușit ca și anul trecut. Este un antrenor autoritar și pune accent pe partea fizică, a crescut tăria antrenamentelor și e bine”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Dusan Uhrin rămâne rezervat după victoria cu Chindia: „Este doar un mic pas”. De ce nu consideră meciul cu FC U Craiova un derbySursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri