4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Joacă sau nu Andreea Compagno în FC U Craiova – FCSB! Adrian Mititelu, șocat de decizia lui Gigi Becali: „Sunt trist pentru un miliardar care are bani să îi întoarcă cu lopata” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Publicat peAdrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre posibilitatea ca Andrea Compagno să evolueze pentru FCSB în prima etapă a noului sezon din Superliga.

Joacă sau nu Andreea Compagno în FC U Craiova – FCSB! Adrian Mititelu, șocat de decizia lui Gigi Becali: „Sunt trist pentru un miliardar care are bani să îi întoarcă cu lopata”

Meciul dintre FC U Craiova și FCSB se va disputa duminică, 16 iulie, de la ora 21:30, în cadrul primei etape a sezonului 2023-2024 din Superliga, pe Stadionul Municipal „Constantina Diță” din Târgu Jiu.

Înaintea acestei partide, s-a discutat intens despre dreptul de joc al atacantului italian în vârstă de 27 de ani și despre clauza pe care acesta o are în contract. Andrea Compagno ar putea să joace contra fostei sale echipe dacă Gigi Becali plătește o clauză în valoare de 100 de mii de euro, însă patronul lui FCSB nu ar vrea să facă asta.

Adrian Mititelu s-a declarat surprins că Gigi Becali nu scoate bani din buzunar pentru a-l avea pe teren pe Andrea Compagno în prima etapă din noul sezon.

„Ba poate! Vai de mine! Chiar e bine venit să joace. Cine îi împiedică? (n.r. pentru 150 de mii de euro?) Nu, 100 de mii. (n.r. Gigi Becali nu ar dori să plătească această sumă) Eu sunt trist pentru un miliardar care are bani să îi întoarcă cu lopata… Oricum, ei ne-au bătut și fără Compagno. Nu înseamnă că dacă nu joacă Compagno nu e foarte greu meciul cu ei. Ne-au bătut la Craiova în retur. Ce-i drept, nemeritat, dar ne-au bătut fără Compagno, așa că nu ne culcăm pe o ureche dacă nu joacă Compagno, deși e o pierdere grea și pentru ei”, a spus Adrian Mititelu, la ProSport Live.

Gigi Becali vrea să se joace cu răbdarea lui Adrian Mititelu

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a oferit un răspuns misterios cu privire la posibilitatea ca Andrea Compagno să joace în meciul cu FC U Craiova.

„Încă nu vreau să vă spun de acum dacă joacă Compagno împotriva lui FC U. Mititelu știe care este înțelegerea noastră, dar nu vreau eu să vă zic de acum. Îl mai fierbem un pic pe Adrian Mititelu. Dacă el a zis deja că Compagno are drept de joc, atunci e treaba lui. Eu încă nu vreau să vă spun de acum dacă o să joace. O să vorbesc cu antrenorii mei”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport, în urmă cu câteva zile.

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat ……Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri