26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Jucătorii Rapidului îi iau apărarea lui Mihai Iosif, după eșecul cu FC U Craiova: „Trebuie să îl susținem în momentele grele!”

Publicat peJucătorii echipei Rapid București sunt alături de antrenorul Mihai Iosif, după eșecul cu FC U Craiova și după ce s-a discutat intens despre demiterea sa.

FC U Craiova și Rapid s-au întâlnit marți seară, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga 1, iar oltenii s-au impus cu scorul de 3-2, după golurile marcate de către Baeten (min. 72), Sidibe (min. 74) și Comapgno (min. 77). Pentru giuleșteni au marcat Vojtus (min. 58) și Kait (min. 81).

După ce Rapid a ajuns la nouă meciuri fără victorie în Liga 1, s-a discutat și mai mult despre posibila demitere a antrenorului Mihai Iosif. Acum, odată cu înfrângerea din Bănie, giuleștenii și-au prelungit seria de insuccese și Mihai Iosif ar putea fi băgat în ședință de către conducere.

Jucătorii Rapidului îi iau apărarea lui Mihai Iosif, după eșecul cu FC U Craiova

S-a discutat deja despre o posibilă înlocuire a lui Mihai Iosif cu Adrian Mutu sau cu Marius Șumudică.

Totuși, după meciul cu FC U Craiova, jucătorii și-au exprimat susținerea pentru antrenorul care a promovat echipa în Liga 1.

„E un moment foarte greu pentru noi. Avem jucători cu experienţă, avem jucători mai tineri, dar trebuie să ne rdiicăm, trebuie să ne spunem în faţă, sincer, ce trebuie să schimbăm, pentru că nu merge aşa. Noi trebuie să jucăm pentru orgoliul nostru, pentru performanţa noastră, nu depinde de antrenor, depindem doar de noi. Mister a adus echipa din liga a doua, a făcut rezultate şi trebuie şi echipa să îl susţină în momentele grele”, a spus Jakub Vojtus, după meci.

„E primul gol pentru mine, dar nu prea contează dacă echipa nu a câştigat. Încă nu am câştigat în acest an şi este un moment dificil. Golul a fost frumos, dar nu am câştigat şi nici măcar nu am luat un punct”, a spus și Mattias Kait.

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri