22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Legile lui Erik ten Hag: 5 reguli pe care antrenorul le-a impus la Manchester United

Publicat pe


Articol de GSP – Publicat duminica, 03 iulie 2022 22:53 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 03:05

Erik ten Hag (52 de ani), care în sezon trecut a pregătit-o pe Ajax, a venit la Manchester United și a impus deja un nou set de reguli.

Olandezul a fost numit noul manager al „diavolilor” în aprilie, iar de atunci s-a pus pe treabă. Acesta a cerut un raport despre fiecare jucător, inclusiv detalii despre locul în care aceștia merg în vacanță.

Conform unui raport detaliat al celor de la The Sun, există cinci reguli principale pe care Ten Hag le are pentru grupul de jucători.

ANGLIA

Cristiano Ronaldo, cerere urgentă » Pleacă dacă Manchester United nu îi îndeplinește condițiile

5 reguli impuse de Erik ten Hag la Manchester United

1. Gata cu pasele în lateral sau înapoi

Fostul antrenor de la Ajax nu acceptă ca jucătorii săi să paseze doar ca să scape de minge. Vrea cât mai multe pase spre poarta adversă și un ritm alert. Se spune că cei care nu vor respecta aceste indicații vor fi eliminați din echipă fără ezitare.

2. Nu mai sunt tolerați nervoșii și leneșii

Ten Hag le-a spus jucătorilor că nu va accepta reacțiile nervoase pe teren. Fără proteste la adresa arbitrajului, certuri cu colegii și gesticulări. De asemenea, antrenorul vrea ca nivelul de pregătire fizică să fie ridicat pentru a atinge standardele sale.

3. Fără „bisericuțe”

De altfel, în sezonul trecut s-a vorbit despre faptul că în vestiarul lui United s-a produs o ruptură din cauza banderolei de căpitan. Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Harry Maguire (28) au dus o luptă pentru putere în cadrul vestiarului. Ten Hag vrea unitate totală și le-a impus jucătorilor să mănânce împreună și să aibă activități comune după antrenamente. Gata cu grupulețele din vestiar.

4. Miza pe tineri

Jucătorilor tineri li se vor oferi șanse. În cazul în care titularii nu vor da randament, Teg Hag este pregătit să apeleze la juniori. În perioada petrecută la Ajax, tehnicianul olandez a debutat nu mai puțin de 21 de jucători, iar jurnaliștii englezi susțin că a fost încântat de potențialul puștilor de la United.

5. Nu te antrenezi la 100%, nu joci

Lui Ten Hag nu-i pasă de realizările din trecut și de trofeele cucerite. Selecția echipei va fi influențată doar de performanțele jucătorilor la antrenamente. Cine nu va da 100% în timpul pregătirii nu va juca!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Presa spaniolă a publicat lista neagră a lui Xavi! Aceștia sunt jucătorii pe care nu vrea să-i vadă la reunirea de luni

Probleme la Manchester City » Una dintre vedete l-a anunțat pe Guardiola că vrea să plece la Barcelona

Sursa: www.gsp.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri