2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Leo Strizu și Mihai Pintilii au avut dialog incredibil în timpul duelului FC Botoșani – FCSB. Totul a fost surprins de camerele de filmat

Publicat peLeo Strizu și Mihai Pintilii o pregătesc împreună pe FCSB, iar la duelul cu FC Botoșani, din runda cu numărul 6 a Superligii, au avut ocazia să stea, în premieră, amândoi pe banca tehnică.

„Cine a dat gol?”. Întrebarea pe care Leo Strizu i-a adresat-o lui Mihai Pintilii, în timpul duelului FC Botoșani – FCSB

Leo Strizu a părut copleșit de emoții la partida FC Botoșani – FCSB, prima pentru el în calitate de antrenor principal al roș-albaștrilor, însă Mihai Pintilii i-a fost permanent alături și l-a susținut.

Mai mult, după primul gol marcat de FCSB, Leo Strizu i-a adresat rapid o întrebare secundului său. Conduși cu 0-1, roș-albaștrii au restabilit egalitatea în minutul 21, când Octavian Popescu a centrat din corner, iar Joonas Tamm a plutit printre fundașii echipei moldovene și a trimis mingea cu capul în plasă.

Acea aglomerare de jucători din careu l-a indus în eroare pe Leo Strizu, care nu a putut să își dea seama cine a fost jucătorul cu finalizarea.

„Cine a dat gol?”, l-a întrebat Leo Strizu pe Mihai Pintilii, moment surprins și de camerele de filmat.

Fostul mijlocaș, care a văzut mult mai bine faza, nu a ezitat să îi răspundă: „Tamm!”.

Leo Strizu a debutat cu o victorie pe banca tehnică, după ce la capătul celor 90 de minute roș-albaștrii s-au impus cu 3-2. Pentru FCSB au mai marcat Andrea Compagno și Malcom Edjouma, în timp ce golurile de la FC Botoșani au fost înscrise de Sebastian Mailat.

Leo Strizu a avut emoții și la interviu. A crezut că l-a titularizat pe Miculescu

Un alt moment amuzant cu Leo Strizu în prim-plan s-a petrecut imediat după fluierul final al meciului FC Botoșani – FCSB 2-3.

La flash-interviu, Leo Strizu a ținut să își laude jucătorii. Un fotbalist care l-a impresionat a fost David Miculescu. Despre atacantul în vârstă de 21 de ani, Leo Strizu a transmis că „a jucat foarte bine în prima repriză”, asta în ciuda faptului că Miculescu a intrat pe teren abia în minutul 67, când l-a înlocuit pe Andrei Cordea.

„Pentru mine importante sunt două aspecte. Acei tineri care au început să joace. Miculescu a jucat foarte bine în prima repriză (n.r. – Miculescu a intrat pe teren în minutul 67). Și Tavi. Intrarea lui Pantea la fel. Cred că s-a văzut că am venit să câștigăm, nu voiam altă variantă. Prin tot ce ne-am creat, am pus pericol. Fiind adeptul jucătorilor tineri, e normal să le dai șanse.

E îmbucurător că Miculescu se pregătește bine. Are o atitudine bună și va fi o variantă foarte, foarte probabilă”, a declarat Leo Strizu.

Ulterior, în studioul Digi Sport, jurnalistul Radu Naum s-a declarat surprins de reacția antrenorului de la FCSB.

„Spectacolul continuă. David Miculescu a jucat foarte bine în prima repriză?”, s-a întrebat Radu Naum.

În schimb, Ilie Dumitrescu, invitat și el în cadrul emisiunii de analiză, a sărit în apărarea lui Leo Strizu și a transmis că antrenorul a avut emoții.

Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri