23.4 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Lovitură de proporții pentru Dinamo! A pierdut procesul cu fotbalistul care îi acuza pe „câini” că i-au falsificat semnătura! Suma uriașă pe care trebuie să o plătească

Publicat pe


Dinamo a pierdut procesul de 100.000 de euro cu Teddy Mezague, fundașul central francez în vârstă de 31 de ani care a mers la TAS.

Francezul care a jucat pentru Dinamo în perioada septembrie 2018 – februarie 2019 a câștigat procesul cu Dinamo la TAS.

Fotbalistul care îi acuza pe dinamoviști că i-au falsificat semnătura de pe contract poate să se înscrie la masa credală pentru a recupera nu mai puțin de 100.000 de euro.

Dinamo a pierdut procesul de 100.000 de euro cu Teddy Mezague

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a vorbit despre procesul pierdut de Dinamo cu Teddy Mezague și a recunoscut că dinamoviștii vor fi nevoiți să își achite datoria către francez, dar că acesta nu poate să îi execute silit.

„Se va înscrie la masa credală. Dar nu e ca și cum poate executa silit. Dacă-și primește banii? În același procent în care vor primi și ceilalți creditori din grupa în care se află el”, a comentat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, pentru GSP.

După ce a plecat de la Dinamo pe 2 februarie 2019, francezul a ajuns la Hapoel Raanana, echipă la care a stat doar cinci luni. Teddy Mezague  a rămas liber de contract între iulie 2019 – ianuarie 2020, iar apoi a semnat cu Beroe. În prezent, francezul se află sub contract cu Eyupsor.

Teddy Mezague în meciul FC Botoșani – Dinamo

Teddy Mezague încasează 100.000 de euro pentru doar 360 de minute jucate pentru Dinamo

În perioada septembrie 2018 – februarie 2019, Teddy Mezague a bifat doar patru prezențe în tricoul formației din „Ștefan cel Mare”.Cele mai multe minute le-a jucat pentru Royal Excel Mouscron, respectiv 7.994, în 93 de meciuri.

  • 250.000 de euro este cota lui Teddy Mezague, conform transfermarkt.com
  • 31 de ani are Teddy Mezague

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri