11.8 C
București
duminică, 26 martie 2023

Luxul suprem în care se răsfață Cristiano Ronaldo costă o avere. Imagini cu cele 17 apartamente închiriate de starul portughez | FOTO

Publicat peCristiano Ronaldo este tratat regește la noua sa echipă, Al-Nassr. Pentru a-și crea tot confortul la Riad, starul portughez a închiriat nu mai puțin de 17 apartamente de lux. Ronaldo nu și-a uitat membrii familei și nici prietenii apropiați. Toți locuiesc acum în capitala Arabiei Saudite, alături de lusitan.

Cristiano Ronaldo trăiește împărătește la Riad

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a semnat recent cu formația saudită Al-Nassr. Lusitanul va avea un salariu faronic de 200 de milioane de euro pe an. Mai exact, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi din acest contract. Înțelegerea cu formația saudită este valabiă până în 2025.

Cu asemenea venituri, Cristiano Ronaldo își poate permite orice lux. Lusitanul nu a stat pe gânduri și a închiriat 17 apartamente într-un zgârie-nori celebru, numit Four Seasons, care este situat în Kingdom Center. Exclusivistul hotel are 267 de metri înălțime. Cei de la corrieredellosport.it au anunțat că Ronaldo și-a adus alături de el la Riad membrii familiei dar și prietenii apropiați. Aceștia locuiesc în apartamentele închiriate de starul portughez. Jurnaliștii italieni au dezvăluit că Ronaldo plătește lunar 285.000 de euro pentru închirierea acestor apartamente.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv al planetei

Jurnaliștii britanici de la The Sun au întocmit recent topul celor mai bine plătiți sportivi din lume. Cristiano Ronaldo domină categoric acest clasament. Lusitanul câștigă anual mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc.

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

Antrenorul lui Al-Nassr știe unde își va încheia Ronaldo cariera

Când a semnat cu cei de la Al-Nassr, Ronaldo a declarat că nu mai dorește să joace în Europa. După o caireră strălucită la Manchester United, Real Madrid sau Juventus, lusitanul considera că nu mai are nimic de demonstrat. Această părere nu este împărtășită, însă, tocmai de antrenorul său de la Al-Nassr. Rudi Garcia nu îl vede pe Ronaldo să își încheie cariera în Arabia Saudită, ci în Europa.

Cristiano Ronaldo nu o să se retragă la Al-Nassr. El se va întoarce în Europa pentru a-și încheia cariera acolo .Ronaldo este un mare plus, ajută la presarea fundașilor adverși. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume”, a declarat Garcia.

Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri