31.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Marius Croitoru a fost întrebat dacă ar antrena FCSB-ul și a provocat hohote de râs cu răspunsul său

Publicat pe  • La Liga: VillarrealReal Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz MetanCFR Cluj, sâmbătă, 19:55, Digi Sport 1

Actualul tehnician de la FC Botoșani, remarcat de Gigi Becali datorită capacității de a găsi jucători necunoscuți pentru Liga 1 și pe care îi aduce la un nivel foarte bun, a fost întrebat dacă ar fi dispus să antreneze FCSB-ul, în ciuda implicării patronului, moment în care a oferit un răspuns care a provocat hohote de râs în studioul emisiunii Liga Digisport.

Marius Croitoru, întrebat dacă ar antrena FCSB-ul

A zis că suntem doi pe listă. Îl las pe Ilie primul și să-mi povestească el. Nu mă grăbesc, îl las pe Ilie primul și, dacă-mi spune că e ok, după ce-l dă afară pe el, ne mai gândim”, a spus Marius Croitoru.

Revenit la un ton serios, Marius Croitoru a explicat că există multe cluburi în cadrul cărora patronii se implică în deciziile tactice, însă la FC Botoșani nu este cazul.

Crezi că nu sunt discuții între patroni și antrenori? Crezi că alți patroni nu se bagă? Doar că alții au abilitatea de a nu interveni la TV. Domnul Iftime n-a venit niciodată la mine să-mi spună că trebuie să joace unul sau altul”, a transmis Marius Croitoru.

Ai mai auzit de Vulcanii din spațiu? Ești curios cum arată aceștia? Vezi documentarul pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 20:10!

VIDEO cu declarațiile lui Marius Croitoru:

”Talentul nativ” al lui Marius Croitoru pe care l-a remarcat Gigi Becali

FCSB a transferat și în această iarnă un jucător de la FC Botoșani, pe Malcom Edjouma, în schimbul căruia a plătit 330.000 de euro, după ce în urmă cu un an l-a adus pe Denis Haruț, pentru 661.000 de euro.

Ambii sunt fotbaliști care, înainte de venirea la FC Botoșani, arătaseră foarte puțin, dar sub comanda lui Marius Croitoru au reușit să atingă un nivel foarte bun.

Această capacitate, catalogată drept ”talent nativ”, este, de altfel, cea care l-a impresionat pe Gigi Becali la Marius Croitoru.

Are un dar special, e talent nativ, nu putem să ne dăm seama ceea ce face el. A mai fost Keyta, l-am vrut și pe ăla, n-am putut să-l iau! Cum să-i vinzi și să scoți alții?

E un dar special al lui, ceea ce face el, doar el poate! A fost și el pe listă, el și Poenaru. Ei doi sunt pe lista mea ca viitori antrenori„, declara Gigi Becali, la Digi Sport Special, pe 2 februarie.

Etichete: gigi becali , marius croitoru , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSursa: www.digisport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri