1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022

Martyn Ford a dezvăluit adevărul întunecat despre „Hulk din Iran”, care nu a rezistat decât o rundă la debutul în box

Publicat pe  • Tenis: Irina Bara – Darya Astakhova, marți, 15:00, Digi Sport 2

  • Liga 2: Progresul Spartac – Dinamo, joi, 18:00, Digi Sport 1

Culturistul de 1.88 metri și 175 de kilograme nu a rezistat decât 40 de secunde în ring, deoarece kazahul l-a învins prin knockout tehnic, după ce arbitrul a considerat că Gharibi nu mai poate continua lupta în condiții de siguranță. 

Galerie Foto

Martyn Ford a dezvăluit adevărul întunecat despre „Hulk din Iran”

Înainte de meciul cu Kazakh Titan, „Hulk din Iran” ar fi trebuit să se lupte cu Martyn Ford (40 de ani). Celebrul culturist american a anulat lupta de teamă că iranianul s-ar fi sinucis la finalul ei. 

După ce lui Ford i-a fost confirmat că Gharibi nu este făcut pentru box, americanul a dezvăluit că, în realitate, iranianul nici măcar nu și-a dorit vreodată să lupte în ring. 

Ford i-a acuzat pe cei din managementul lui „Hulk din Iran” că i-au făcut speranțe deșarte și că l-ar fi constrâns să accepte lupta cu Kazakh Titan doar pentru bani. 

„Pot să-mi țin capul sus și să fiu mândru. Nu trebuie decât să te uiți la luptă ca să înțelegi exact de ce m-am retras. Sper doar că cei care l-au încurajat și l-au împins să accepte lupta să îi ofere și sprijin acum.

Pentru mine, a fost mai corect să mă retrag și să fiu considerat un laș decât să mă gândesc la ce i s-ar fi putut întâmpla acestui copil dacă ne-am fi bătut.

Nu există nicio scuză pentru faptul că a fost declarat apt de luptă, iar toți din jurul său ar trebui să-și pună niște întrebări și să își asume responsabilitatea pentru ce se va întâmpla de acum încolo.

Acesta nu este divertisment, este bullying, iar ei au profitat de un om nebun”, a declarat Ford, conform presei britanice

De altfel, „Hulk din Iran” a arătat că are probleme mentale serioase, după ce a declarat că vrea să se omoare din cauza umilinței suferite la face-off-ul cu Martyn Ford. 

Galerie Foto

„Hulk din Iran” a pierdut prin knockout tehnic lupta cu Kazakh Titan

Cu o tehnică cel puțin curioasă, iranianul a părut că se sufocă după ce a ratat câteva lovituri și a fost luat la pumni de adversar, iar, într-un final, după un croșeu destul de moale al lui ”Kazakh Titan”, s-a prăbușit la podea.

Arbitrul l-a numărat, iar Gharibi, deși s-a ridicat, nu a mai continuat lupta. Reacțiile internauților au fost dure la adresa lui ”Hulk”: ”O glumă de luptător”, ”De ce i s-a dat voie să folosească în nume cuvântul iranian?” sau ”Oare se va sinucide?”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Etichete: sajad gharibi , martyn ford , hulk din iran , kazakh titan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSursa: www.digisport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri