32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Milionarul Dragomir a dezvăluit ce avere are. „Mi-ați mai luat din bani?”

Publicat pe


Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că va lua peste 24.000.000 de euro doar din vânzarea a 118 apartamente cu parcare, explicând că un milion de euro nu mai reprezintă o sumă la fel de impresionantă ca acum mai mulți ani.

Milionarul Dragomir a dezvăluit ce avere are

Milionarul Dumitru Dragomir a vorbit în emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre averea pe care o are și despre banii pe care urmează să îi facă din imobiliare.

„Sunt milionar de 50 de ani. Ce mai e milionul în zilele noastre? Ce sută să fac? Suta de ani, da! Suta de milioane?… Păi, a furat cineva din ei?

Păi acum vând, am 118 apartamente și iau peste 24 de milioane de euro, cu parcare cu tot. Am nepoți, fac acte de caritate”, a mai spus Dumitru Dragomir, la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Ce afacere a reușit Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a vorbit tot la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” o altă afacere bună pe care urmează să o facă: Am opt hectare în zona complexului Ana Aslan. Fac 2000 de apartamente împreună cu un miliardar sud-african.

E un proiect de vreo 200 de milioane de euro. Eu vin cu pământul și el cu investiția. Dar eu nu vin cu orice fel de pământ. Vin cu o suprafață care dispune de apă termală de 80 de grade.

Am cumpărat un pământ extraordinar. Sunt aproape nouă hectare, într-o singură parcelă. Pot face un centru SPA pe două hectare de apă termală, cu un hotel în mijloc”.

Eu i-am propus această afacere. Cine face asta nu mai muncește toată viața. A trebuit să mă asociez cu el, deoarece nici banca nu mă finanța. Doar 30-40 de milioane de euro pot lua.

Sunt solvabil cu vaporul, cu hotelul, cu apartamentele. Eu nu am întârziat niciodată cu ratele, am relații bune cu banca”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici…Sursa: www.fanatik.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri