5.5 C
București
vineri, 9 decembrie 2022

Mircea Lucescu riscă să fie demis de la Dinamo Kiev! Anunțul venit din Ucraina. „Vom auzi în curând despre asta! Atmosfera este foarte proastă!”

Publicat peViitorul lui Mircea Lucescu (77 de ani) la Dinamo Kiev pare să fie în pericol, iar anunțul a fost făcut de un fost internațional ucrainean.

Dinamo Kiev nu a început foarte bine sezonul 2022 – 2023, echipa lui Mircea Lucescu având o victorie și două eșecuri în cele trei meciuri jucate până acum.

Dinamo Kiev ocupă locul 13 în clasamentul din Ucraina, cu trei puncte, la două distanță de ultima clasată FC Krivbas Krivi Rig, iar viitorul lui Mircea Lucescu pe banca echipei din Ucraina ar putea să fie în pericol.

Mircea Lucescu riscă să fie demis de la Dinamo Kiev

Ivan Getsko (54 de ani), fostul jucător al echipei naționale a Ucrainei, a vorbit pentru cotidianul ucrainean ua.football.com despre situația lui Mircea Lucescu, iar acesta crede că Dinamo Kiev o să anunțe în curând despărțirea de antrenorul român.

„Atmosfera creată în jurul echipei din Kiev (n.r. Dinamo Kiev) este una foarte proastă. Câțiva jucători ard etapele, întrucât își doresc să se transfere în străinătate, însă cei din conducerea lui Dinamo nu îi lasă să plece.Relația dintre jucători și antrenor este departe de a fi una de prietenie. Nu cred că Mircea Lucescu va putea rezolva această situație în viitorul apropiat. Având în vedere istoricul său, cred că vom auzi în curând de demiterea acestuia de la cârma echipei”, a spus Ivan Getsko, despre antrenorul român.

„Problema principală a clubului este cea dintre antrenor și jucători. Aparent, Lucescu și-a îndoit craca de sub picioare, lucru ce ar fi provocat o ruptură în relația sa cu jucătorii. Fotbaliștii nu îi mai cântă ode antrenorului, așa cum o făceau anul trecut. Mă tem ca s-a format un grup la Dinamo Kiev, care crede că lucrurile se întâmplă cum vor ei, nu cum vrea antrenorul”, a mai spus Getsko.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri