17.9 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Mircea Rednic a vrut să cumpere Dinamo cu Nicolae Badea! Cum se va numi clubul dacă milionarul de la Computerland își va retrage sprijinul: „Așa o să ajungă să se cheme”

Publicat peMircea Rednic, fostul antrenor de la Dinamo, a recunoscut că a intenționat să preia formația din Șoseaua Ștefan cel Mare din punct de vedere administrativ.

Salvarea echipei, din punctul de vedere al cunoscutului tehnician, este Nicolae Badea. O retragere a acestuia ar fi sinonimă cu desființarea grupării.

Dinu Gheorghe a susținut marți seara, la ProSport LIVE, că Nicolae Badea o ajută pe Dinamo doar datorită relației cu ultrașii din DDB, iar în rest nu se implică prea mult în problemele echipei care a ajuns pe loc de baraj în Liga 1.

Mircea Rednic a vrut să cumpere Dinamo cu Nicolae Badea! Cum se va numi clubul dacă milionarul de la Computerland își va retrage sprijinul: „Așa o să ajungă să se cheme”

Antrenorul Mircea Rednic a vorbit, marţi, pentru prima dată după ce a fost dat afară, la finalul anului trecut, de la Dinamo, despre anomaliile de la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

„Să vă spun ceva. Am venit să antrenez și am fost dispus să și ajut clubul. Am vorbit cu o persoană și am întrebat-o: «De ce nu vreți să cumpărăm echipa?» Mi-a spus că nu e momentul. S-a întâmplat înainte să plec de la Dinamo.

Ce alt om de afaceri ar veni? Nu ai echipă, nu ai palmares! De ce credeți că l-am abordat pe Nicolae Badea? Dacă Nicolae Badea se retrage, ajunge și echipa asta să se numească «Dinamo Obor» sau «Dinamo Ștefan cel Mare»”, a declarat Mircea Rednic la Digi Sport.

Tehnicianul a precizat că datoriile FC Dinamo sunt de aproximativ opt milioane de euro, din care două milioane şi jumătate sunt faţă de DDB.

Conducerea tehnică a discutat marți demiterea antrenorului Flavius Stoican, dar tehnicianul a fost păstrat în funcţie de intervenţia jucătorilor.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri