0.6 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

MM Stoica, impresionat de un rival de la CFR Cluj: „E un fel de Cristiano Ronaldo”

Publicat pe


Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, e impresionat de mijlocașul celor de la CFR Cluj, Ciprian Deac, în continuare un om-cheie în echipa lui Dan Petrescu, deși în februarie va împlini 37 de ani.

„Nu cred că e bine să joci din 3 în 3 zile, din moment ce zic toţi că le e greu să joace din 3 în 3 zile. Bine, Deac joacă în ritmul ăsta la 36 de ani şi e din ce în ce mai bun. El e un altfel de jucător. E un fel de Cristiano Ronaldo. Mai are puţin şi se mută în sala de sport”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

FCSB

Becali vrea să-l cedeze în Liga 1, fotbalistul i-a dat mesaj Anamariei Prodan: „Du-mă în altă parte”

Ciprian Deac, senator de drept la CFR Cluj

Deac nu ratează aproape nicio partidă la CFR Cluj și a fost unul dintre puținii jucători ai „feroviarilor” care în toamnă, când campioana era angrenată în grupele Conference League, făcea față cu brio ritmului din 3 în 3 zile. 

Astăzi, în succesul contra Chindiei (2-0), Deac a bifat un assist. În total, „decarul” ardelenilor are 5 goluri și 11 pase decisive în actuala stagiune (32 de partide).

MM Stoica, impresionat de un rival de la CFR Cluj: „E un fel de Cristiano Ronaldo”

Deac arată impecabil la aproape 37 de ani

14 trofeeare Deac cu CFR, 7 titluri, 2 Cupe și 5 Supercupe

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

FCSB

Planurile Rapidului o trimit pe FCSB spre Ghencea: „Cineva va trebui să răspundă penal!”


AUDIENȚE

Diferență neașteptată. Audiența de la Botoșani – FCSB, incomparabilă cu cea de la meciurile de Mondial din aceeași ziSursa: www.gsp.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri