25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Momente șocante în Premier League! Un fan al lui Everton s-a legat de bara porții, iar arbitrul a oprit meciul! De ce a apelat la acest gest incredibil | VIDEO

Publicat peUn moment șocant a avut loc la meciul jucat de Everton cu Newcastle, scor 1-0, în Premier League.

Meciul dintre Everton și Newcastle a fost întrerupt în repriza a doua, după ce un fan a intrat pe suprafața de joc și s-a legat de stâlpul porții.

La doar două minute după ce arbitrul a fluierat începutul reprizei a doua, la scorul de 0-0, un tânăr care se afla pe stadionul lui Everton a făcut un gest incredibil.

Un fan al lui Everton s-a legat de bara porții, iar arbitrul a oprit meciul

Un suporter care participa la partida dintre Everton și Newcastle a profitat de neatenția stewarzilor și a pătruns pe suprafața de joc și s-a legat de stâlpul porții, prinzându-și în jurul gâtului un dispozitiv de plastic. Forțele de securitate au intervenit rapid, dar au îndepărtat cu greu cablul de plastic.

Se pare că tânărul a făcut acest gest în timpul meciului Everton – Newcastle pentru a protesta. Pe tricoul purtat de suporterul care a pătruns pe suprafața de joc scria mesajul „Just stop oil” și făcea referire la poluarea cu hidrocarburi a mediului.

În timp ce forțele de ordine s-au chinuit să îl scoată pe tânărul legat de poartă în afara suprafeței de joc, un alt suporter a intrat pe teren, dar a fost reținut de forțele de ordine de la Everton.

Meciul dintre Everton și Newcastle a fost reluat în minutul 57, iar gazdele s-au impus cu scorul de 1-0. Chiar dacă a obținut victoria, Everton se află pe locul 17 în clasamentul din Premier League, cu 25 de minute, în timp ce Newcastle este pe 14, cu 31 de puncte.

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri