23.5 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

Monica Niculescu, încredere totală în Horia Tecău, după ce i-a cedat rolul de căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup: „Are destulă experiență!” | VIDEO EXCLUSIV PROSPORT

Publicat peMonica Niculescu (34 de ani, locul 307 WTA) are încredere în Horia Tecău (37 de ani), noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României.

După ce s-a retras din tenis, după întâlnirea cu Spania din Cupa Davis, Horia Tecău a devenit căpitanul nejucător el echipei de Fed Cup a României, poziție ocupată de către Monica Niculescu la ultima acțiune.

Prezentă la Miami Open, Monica Niculescu a pierdut meciul din primul tur de la dublu, unde a făcut pereche cu Irina Begu, scor 6-7, 6-7, după aproximativ trei ore de joc, în fața perechii Alicja Rosolska/Erin Routliffe (Polonia/Noua Zeelandă).

Monica Niculescu, încredere totală în Horia Tecău, după ce i-a cedat rolul de căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup

După această partidă, Monica Niculescu a oferit o reacție și cu privire la numirea lui Horia Tecău pe postul de căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României.

„Eu m-am simțit foarte bine, în teren, când am jucat cu Italia. Sigur, nu am câștigat meciul, dar mi s-a părut că am ajutat. Chiar asta am simțit eu, nu știu fetele ce au simțit. Nu e ușor să stai pe bancă și găsești momentul potrivit să le zici ceva fetelor. Horia are destulă experiență și o să se descurce”, a spus Monica Niculescu, în exclusivitate pentru ProSport.

„Am reuşit şi l-am determinat să devină căpitanul echipei de Cupa Federaţiei. Da, va fi căpitanul nejucător pentru următorii 3 ani. El va fi alături de federaţie şi va fi alături de fete, le va îndruma pe fete la următorul meci din Polonia (n.r. – despre cum va fi colaborarea cu Simona Halep). Deja a luat legătura cu toate fetele, deja vorbeşte de o săptămână cu ele. Şi având în vedere că le şi cunoaşte foarte bine, au un respect deosebit pentru el”, a declarat Răzvan Itu, directorul general al Federației Române de Tenis, după numirea lui Horia Tecău.

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri