-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

„N-am cui să dau clubul, așa că apelez la varianta a doua” » Valeriu Iftime, după eșecul cu juniorii FCSB-ului

Publicat pe


  • Sferturile de finală din Cupa României: Sepsi – CS Mioveni, UTA – FCU Craiova, CFR Cluj – FC Argeș și FC Hermannstadt – U Cluj.

Valeriu Iftime nu a numit un înlocuitor după plecarea lui Mihai Teja, iar FC Botoșani arată tot mai rău. A primit 8 goluri de la Farul, iar astăzi nu a făcut față puștilor de la FCSB. Finanțatorul admite că ar vrea să cedeze clubul, dar nu are cui și că singura soluție ar fi un antrenor priceput. 

„SFERTURI”

FRF, epic fail! A dat bani ca să facă și mai neatractivă Cupa României » Cum arată tabloul „sferturilor” în comparație cu ediția trecută

Valeriu Iftime, după FC Botoșani – FCSB 0-2

„E clar că nu mă așteptam, dar nu e nicio tragedie. Avem o situație complicată, nu mai conta rezultatul. Nici nu știu ce mai e în mintea lor acum. Nu îi critic, vreau să îi întăresc pentru meciul cu CFR.

Nu am antrenor, e clar. Am zis că nu schimb nimic până în iarnă. Să știți că nu mă afectează așa tare că am luat bătaie. Aștept cu sufletul la gură să vină iarna, să găsesc niște soluții. Nu știu ce antrenor să pun! Sincer, nu știu! Sunt antrenori buni la noi, am tot felul de propuneri, dar chiar nu știu.

Meciul de azi era important doar prin prisma încrederii. Au vrut ei să joace… eu aș fi vrut să joace și niște copii, dar nu e după mine, e după ce vrea antrenorul. 

Lucrurile sunt la fel de dramatice ca anul trecut, tot un milion și ceva de euro deficit. Dar nu banii contează, ci jocul, felul în care ne prezentăm. E complicat. Am vândut 7 jucători în vară, am greșit transferurile”, a spus Valeriu Iftime la Orange Sport. 

Valeriu Iftime, sătul de fotbal

„Chiar nu știu ce să mai fac. Aș vrea să dau clubul ăsta cuiva care promite că îl mai susține măcar trei ani de zile, să îmi dea o garanție că merge mai departe. Nu aș vrea să îl închid, e păcat. Am o responsabilitate reală față de fotbalul din Botoșani. 

Încerc să construiesc ceva, dar poate nu am pricepere. Din păcate, nu găsesc cui să îl las. Așa că apelăm la varianta a doua, să găsesc un antrenor pe placul meu, cum a fost Croitoru”, a concluzionat Iftime.

VIDEO. Valeriu Iftime: „Îl vreau înapoi la FC Botoșani pe Marius Croitoru”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mihai Stoica anunță două plecări de la FCSB » Unul merge în Liga 2, altul la U Cluj sau Chindia

CSU Craiova, protest după ce România nu a fost acceptată în Schengen: „Aceste companii sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor”Sursa: www.gsp.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri