27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

Oficial: fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru naționala României a fost prezentat în Serie A! S-au plătit 6 milioane de euro în schimbul lui: „Bine ai venit!”

Publicat pe


Daniel Boloca (24 de ani) a fost prezentat oficial în Serie A, Sassuolo plătind nu mai puțin de 6 milioane de euro în schimbul său.

Daniel Boloca a refuzat să mai joace pentru naționala României și acum a fost prezentat în Serie A, la Sassuolo! S-au plătit 6 milioane de euro în schimbul lui: „Bine ai venit!”

Sassuolo, echipă din Serie A, l-a prezentat oficial pe Daniel Boloca, în schimbul cărui transfer le-a plătit nu mai puțin de 6 milioane de euro celor de la Frosinone.

Mijlocașul central cu dublă cetățenie, română și italiană, a ales să nu îi reprezinte pe „tricolori”, în speranța că într-o bună zi va fi convocat la reprezentativa „Cizmei”. Acum, el va fi chiar sub ochii selecționerului, deoarece va începe sezonul în Serie A – eșalon unde promovase oricum în tricoul lui Frosinone.

Fosta echipă a lui Vlad Chiricheș, Sassuolo, a hotărât să îl cumpere pe fotbalist contra sumei de 6 milioane de euro. Anunțul prezentării oficiale a fost făcut în cursul zilei de joi.

„Daniel Boloca este noul jucător al lui Sassuolo! Bine ai venit!”, este anunțul făcut de Sassuolo prin intermediul rețelelor de socializare.

Mutarea fusese confirmată anterior de Guido Angelozzi, directorul tehnic de la Frosinone, care a menționat că transferul românului este unul definitiv.

„Avem un acord cu Sassuolo, Boloca pleacă definitiv, Turati este împrumutat încă un an, iar Marchizza și Harroui sunt transferați definitiv. Acordurile dintre cluburi există”, a spus Guido Angelozzi, directorul tehnic de la Frosinone, potrivit Tuttomercatoweb.

  • 6 minute a jucat Daniel Boloca pentru naționala României în amicalul cu Slovenia din 2022, 1-2
  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Daniel Boloca, potrivit Transfermarkt

Decizia lui Daniel Boloca l-a înfuriat pe Edi Iordănescu

Selecționerul echipei naționale a României, Edi Iordănescu, s-a declarat deranjat de atitudinea lui Daniel Boloca, fotbalistul care preferă să spere că va juca pentru Italia în locul certitudinii de a îmbrăca tricoul „tricolorilor”.

„Pe colegul meu Jerry Gane l-am trimis o săptămână la Frosinone să stea cu băiatul acolo. Mărturisesc că este băiatul este născut în Italia și nu este vorbitor de limba română. Am avut mai multe discuții și chiar ne-am chinuit să-i facem pașaport românesc. Din momentul ală a fost clar, procesul de integrare a fost unul mult mai complex pentru că el nu știe limba și a fost foarte timid. Nu l-am debutat, dar am continuat să îl urmărim și i-am dat de înțeles că vrem să-l mai convocăm.

L-am reconvocat, a venit cu o implicare foarte bună și cu mai mult curaj, iar băieții i-au dat încredere. L-am debutat, l-am simțit cu emoții, dacă mai țineți minte avea tricoul de antrenament cu el am stat să îl dea jos. Când noi i-am întins o mână nu prea mai erau altele întinse, înțelegeți aluzia. Acest…Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri