3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Oficialul lui CFR Cluj clarifică situația lui Roger, atacantul care și-a denunțat contractul cu formația ardeleană: „Va fi proces! A fost prost sfătuit”

Publicat peCristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a clarificat situația lui Roger, fotbalistul care și-a denunțat contractul cu formația ardeleană.

Cristi Balaj a clarificat situația lui Roger

Oficialul din Gruia a precizat că va începe un proces între părți, deoarece clubul și-ar fi respectat toate îndatoririle contractuale față de brazilian.

Frustrările lui Roger au provenit din faptul că ar fi fost scos de pe Lista A pentru Superliga, motiv pentru care și-a dorit un transfer la o altă echipă.

„Va fi un proces. Nu există nicio decizie. Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces, pentru că noi i-am asigurat toate condițiile conform contractului. Vom vedea ce se va decide, nu e corect să ne antepronunțăm.

Azi, după-amiază, a depus cererea. Roger și-a denunțat contractul spunând că nu l-am trecut pe lista A. Noi am trimis o adresă și i-am oferit posibilitatea să fie trecut, l-am invitat la club, dar nu a venit. A trimis o adresă.

Era pe listă la Conference League, la Cupa României, la una dintre echipele pentru Liga 1. A fost în cantonament, făcea antrenamente cu echipa mare. Și și-a denunțat contractul pentru că așa a fost sfătuit. Mie îmi pare rău că ei au decis să se comporte așa. Noi am încercat să-i dăm condițiile cele mai bune.

La noi, a avut trei competiții în care să joace, la UTA va juca doar în una! Așa a fost sfătuit, mă depășește. Noi l-am invitat și astăzi la ora 9. Dacă chiar doar Liga 1 îl interesează, i-am dat două variante din Liga 1 să meargă împrumut, cu aceleași condiții financiare, deci nu pierdea bani. Și a refuzat!

Bine, mă, deci Liga 1 nu vrei, atunci hai să te punem înapoi pe listă, că exista o procedură. I-am zis să vină la ora 9, să facem documentele. N-a venit! Păi, ce vrei atunci? El era pe listă, dar acum ne-a obligat să-l scoatem, pentru că și-a denunțat contractul. A fost prost sfătuit”, a declarat Cristi Balaj pentru Antena Sport.

Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR: „Vom acționa pe cale legală!”

„Roger și-a depus astăzi o cerere de a deveni liber. El și-a denunțat unilateral contractul, atâta tot. A trimis o notificare pentru denunțarea unilaterală a contractului. Nu este liber, în momentul acesta. Probabil că vom merge la FIFA, la TAS, și vom afla cine are dreptate sau cine nu are.

Am primit o notificare în care și-a denunțat unilateral contractul. Noi vom acționa pe cale legală. Avocații noștri au luat la cunoștință notificarea trimisă de Roger și vom vedea, mai departe, ce se întâmplă. Chiar dacă a denunțat unilateral contractul, asta nu înseamnă că el e liber mâine. Urmează un proces în care vom vedea cine are dreptate în această speță”, a spus Bogdan Mara, pentru sursa citată.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul.

Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri