17.4 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Opulență în Japonia » Floyd Mayweather Jr., cu teancul de bani la cumpărături, într-un magazin de lux

Publicat peArticol de GSP – Publicat joi, 22 septembrie 2022, 17:50 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 17:56

Floyd Mayweather Jr. (45 de ani) dă dovadă de opulență cu fiecare ieșire în public. Prezent în Japonia pentru un meci demonstrativ cu Mikuru Asakura (30 de ani), americanul a „spart” câteva mii de dolari la un magazin de lux. 

Mayweather revine în ring la doar 5 luni de la lupta demonstrativă cu Dan Moore, un eveniment organizat la Abu Dhabi. Sâmbătă, 24 septembrie, americanul va boxa împotriva localnicului Mikuru Asakura, în Saitama Super Arena, în fața a 36.000 de spectatori. 

Mayweather a mai boxat în aceeași arenă și pe 31 decembrie 2018, tot într-un meci demonstrativ. Atunci îl făcea KO pe Tenshin Nasukawa, în prima rundă.

Floyd Mayweather, cumpărături în stil mare în Japonia

Floyd Mayweather Jr. s-a dat în spectacol în zilele premergătoare partidei. Împreună cu unul dintre oamenii de încredere a mers la cumpărături într-un magazin de lux, firmă pe care a mai promovat-o și în trecut.

Sub privirile mirate ale angajaților, boxerul a scos un teanc de yeni, moneda locală, și a început să îi paseze partenerului de shopping. Clipul a fost postat pe contul personal de Instagram și a strâns 630.000 de aprecieri. 

Floyd Mayweather Jr. este neînvinsă în carieră. A câștigat toate cele 50 de meciuri jucate la profesioniști, 27 dintre ele prin KO.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Antrenorul care poate fi suspendat tot sezonul pentru „o relație nepotrivită”: și-ar fi înșelat partenera cu o femeie din staff!

A surprins pe toată lumea! » Un celebru actor de la Hollywood a câștigat un turneu de jiu-jitsu brazilian: „Cel mai dur concurent pe care l-am avut”

Sursa: www.gsp.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri