25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Peluza Nord face scut în jurul lui Claudiu Keșeru, după ce Gigi Becali l-a dat afară din lotul FCSB: „Ne-am spus clar poziția! Are o influență mare asupra tinerilor din lot” | EXCLUSIV ProSport Live

Publicat pePeluza Nord îl susține pe Claudiu Keșeru, intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, a anunțat liderul suporterilor lui FCSB, Gheorghe Mustață.

Invitat în studioul ProSport Live, Gheorghe Mustață a discutat despre problemele pe care le are Claudiu Keșeru cu Gigi Becali la FCSB. Atacantul a fost scos din lot de patron și nu a apărut pe teren în meciul câștigat cu 3-0 în fața codașei Academica Clinceni.

Liderul suporterilor vicecampioanei este de părere că a fost corectă decizia lui Gigi Becali, care a vrut să dea, astfel, o șansă în plus jucătorilor tineri, dar spune că el și ceilalți suporteri îl susțin în continuare pe Keșeru.

Gheorghe Mustață, de partea lui Claudiu Keșeru în conflictul cu Gigi Becali

Gheorghe Mustață l-a apărat pe Claudiu Keșeru după ce acesta a intrat într-un conflict de la distanță cu Gigi Becali, care îl vrea plecat de la echipă la finalul acestui sezon.

„Într-adevăr, i-am spus (n.r. lui Gigi Becali), din punctul meu de vedere… Este punctul meu de vedere, ca spectator care vede fotbal de atâția zeci de ani pe stadion. Keșeru în teren dă foarte mare impuls acestor copii. Am spus-o și am declarat-o public: Keșeru va fi susținut de noi pentru că este și membru de onoare al Asociației Salvați Steaua.

Keșeru era la Ludogorets și noi ne-am dorit foarte mult ca atunci când vine în țară să vină să joace la noi. El de foarte multe ori a făcut lucrul ăsta pentru suporteri și a declarat că a venit pentru suporteri. Noi îl vom susține pe Keșeru indiferent de situație.

Iar eu am și punctat lucrul ăsta, că Gigi a avut o strategie ca nici el nici Demeter să nu fie pe banca de rezerve cu Clinceni. Era corect. Nu poți să îl pui pe Keșeru să joace cu Clinceni. Dă-le o șansă acelor copii să fie în teren. Dar, s-a creat acea discuție și…”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru ProSport Live.

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri