15.6 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023

Plecare de la FC U Craiova chiar înaintea meciului cu Farul! Adrian Mititelu a renunțat la jucătorul adorat de fani: „Vei rămâne în inimile noastre!”

Publicat pe


Cu doar câteva ore înaintea meciului cu Farul Constanța, din runda cu numărul 8 a Superligii, un jucător de la FC U Craiova și-a anunțat plecarea de la echipă pe rețelele de socializare. Este vorba chiar despre fotbalistul cel mai vechi din actualul lot al grupării patronate de Adrian Mititelu.

„Din păcate, a venit momentul să ne despărțim”. Plecare de la FC U Craiova chiar înaintea meciului cu Farul! Adrian Mititelu a renunțat la jucătorul adorat de fani

Duminică, de la ora 21:30, FC U Craiova va primi vizita celor de la Farul Constanța, în runda cu numărul 8 din Superliga. Cu doar câteva ore înaintea confruntării, de la echipa din Bănie și-a anunțat plecarea un jucător foarte iubit de către fani.

Este vorba despre Alexandru Raicea, mijlocaș în vârstă de 26 de ani, care era cel mai vechi fotbalist din actualul lot al grupării patronate de Adrian Mititelu. În urmă cu 6 ani a semnat Raicea cu oltenii și a reprezentat echipa inclusiv în Liga 4 din România.

„Acum 6 ani, marcam primul meu gol pentru Fotbal Club Universitatea 1948. Acum, din păcate, a venit momentul să ne despărțim.

Vă mulțumesc pentru tot și vă doresc mult succes în continuare! Mulțumesc suporterilor pentru toate clipele frumoase petrecute împreună!”, a scris Alex Raicea, pe contul său de Facebook.

În secțiunea de comentarii, Raicea a primit o mulțime de mesaje de susținire din partea fanilor lui FC U Craiova:

„Mereu și pentru toate zilele vei fi unul dintre noi!”, „Asta se întâmplă când selecția jucătorilor se face de profesioniști! Să ai în curte un fotbalist, nu un jucător de fotbal ca 80% din lotul actual, și să îl lași să plece! Baftă, Alex! Forța Știința!”, „Succes în continuare, Alex! Ai fost și vei rămâne în inimile noastre”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Alexandru Raicea.

41 de meciuri a bifat Raicea pentru FC U Craiova
41 de meciuri a bifat Raicea pentru FC U Craiova

În ultimele sezoane a fost împrumutat la Mioveni, Șelimbăr sau Viitorul Tg. Jiu

Alexandru Raicea a bifat până în prezent 29 de meciuri la nivelul primei ligi de fotbal din România și alte câteva zeci în eșalonul secund. În tricoul lui FC U Craiova, el a adunat 41 de partide, în care s-a remarcat, printre altele, cu 3 goluri și 5 pase decisive.

În ultimele sezoane, oltenii l-au trimis sub formă de împrumut la CS Mioveni, CSC Șelimbăr sau ACS Viitorul Târgu Jiu, formații la care a bifat 11, 13, respectiv 7 apariții.

În acest moment, site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează pe Alexandru Raicea la suma de 50.000 de euro.

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri