32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Primele fotografii de la nunta de 5,5 milioane de dolari la care a participat fosta soție a lui Dan Șucu. Reacția lui Mircea Geoană: „Nu există emoție mai mare”

Publicat peSecretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut publice câteva imagini de la nunta de 5,5 milioane de dolari la care a participat fosta soție a lui Dan Șucu. Fostul președinte al  Partidului Social Democrat (PSD) s-a simțit foarte bine la marele eveniment, după cum se poate vedea în fotografii.

Mircea Geoană, un tată mândru

Mircea Geoană are toate motivele din lume să fie mândru, deoarece fiica lui s-a așezat la casa ei. Ana Maria Geoană s-a căsătorit recent cu nepotul unui milionar american de origine poloneză pe nume Jona Goldrich.

Presa mondenă a scris inițial că nunta Anei Maria Geoacă a costat 2 milioane de dolari. În realitate însă, evenimentul a costat 5,5 milioane de dolari, bani care nu au reprezentat o problemă, conform surselor cancan.ro.

S-a vehiculat că mireasa nu a fost de acord ca invitații să facă publice fotografii de la fastuosul eveniment. Cu toate acestea, Andreea Esca a postat câteva imagini pe contul său de socializare.

”Parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate”

Mircea Geoană nu s-a putut abține nici el. Fostul lider PSD a publicat în urmă cu puțin timp o serie de imagini de la evenimentul care a durat trei zile și trei nopți, în Veneția.

În imaginile postate pe contul oficial de Instagram, politicianul român apare alături de soția sa, Mihaela și fiica lor, Ana Maria. Tânăra ținea buchetul în mână, iar emoția se poate citi pe privirile celor doi părinți. Nimeni nu poate descrie în cuvinte bucuria pe care a simțit-o fostul secretarul general adjunct al NATO când și-a văzut fiica îmbrăcată în rochia albă.

Fanii politicianului au fost luați prin surprindere. Ei nu se așteptau ca Mircea Geoană să publice imagini de la nunta fiicei sale. Fostul lider PSD nu s-a limitat la atât. El a ținut să scrie câteva rânduri în dreptul imaginilor.

Nu există emoție mai mare în viața unui părinte decât aceea de a-și conduce copilul spre altar. @anageoana parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate. Când a trecut tot timpul ăsta? Suntem mândri de tine și te iubim la infinit. Mama și tata.”, a scris Mircea Geoană, în dreptul fotografiilor surprinse la nunta fiicei sale cu nepotul lui Jona Goldrich.

Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri