0.9 C
București
luni, 4 decembrie 2023

PSG i l-a făcut cadou gratis lui Athletic Bilbao pe starul Ander Herrera!

Publicat peVeteranul Ander Herera a fost transferat definitiv de Athletic Bilbao de la PSG, după ce inițial a ajuns sub formă de împrumut la gruparea bască.

PSG a depășit cele opt tranzacții de împrumut permise de FIFA și a fost nevoită să îl cedeze gratis pe Ander Herrera la Bilbao

Operațiunea a fost realizată gratis pentru ca starul Keylor Navas să poată fi împrumutat la clubul englez Nottingham Forrest.

Deși clubul basc avea inclusă o opțiune de cumpărare în contractul de împrumut al lui Herrera de pe Parc des Princes, Bilbao l-a luat până la urmă gratis pe mijlocașul de 33 de ani, așa cum a confirmat chiar președintele ibericilor.

„Împrumutul s-a transformat în transfer definitiv. Toate acestea cu costuri zero. Este un proces birocratic pe care l-am finalizat săptămâna aceasta”, a declarat șeful lui Athletic Bilbao, Jon Uriarte, în cotidianul Deia.

PSG trebuia să anuleze unul dintre cele opt împrumuturi aflate în derulare pentru ca internaționalul costarican Keylor Navas să poată pleca până la finalul sezonului pentru a juca în Premier League, la Nottingham Forrest.

Ander Herrera a ajuns la PSG în 2019, dar o dată cu trecerea anilor a pierdut din importanță la campioana Ligue 1 și a fost lăsat să revină în țara sa natală de către noul manager de pe Parc des Princes, Christophe Galtier, în iunie 2022.

Iubește sportul din copilărie, în special fotbalul internațional, și scrisul este marea lui pasiune.

A absolvit Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu și apoi a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii București, dar dragostea pentru fotbal … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri