16.5 C
București
marți, 30 mai 2023

PSG îl scoate la vânzare pe Kylian Mbappe. Care este prețul celui mai căutat fotbalist al planetei

Publicat pePSG și-ar putea pierde vedeta. Kylian Mbappe a făcut un Campionat Mondial grozav și, drept urmare, a redevenit ținta celor mai tari cluburi din lume.

Deși în vară Real Madrid anunțam că, în urma prelungirii contractului dintre Mbappe și PSG, ”trenul spre Madrid” a plecat și nu se va mai întoarce, galacticii și-au schinbat gândurile.

PSG, gata să se despartă de Mbappe

Presa din hexagon spune că Mbappe nu se mai simte bine la PSG, iar Real Madrid este puternic interesată de asta. Clubul din Paris i-a stabilit prețul celui de-al doilea jucător ce a reușit să marcheze un hattrick în finala Campionatului Mondial.

Conform publicațiilor din Franța, PSG solicită 300 de milioane de euro înm schimbul lui Mbappe. Dacă Real va plăti atât, atunci se va marca cel mai scump transfer din lume. Anterior, Neymar pleca de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane.

Mbappe nu a avut vacanță după Campionatul Mondial din Qatar

Kylian Mbappe (24 de ani) a revenit la antrenamentele lui PSG la doar trei zile după ce a jucat finala Campionatului Mondial din Qatar. Pe 28 decembrie, PSG va juca în Ligue 1, cu Strasbourg.

Mbappe a fost inexistent în primele 80 de minute ale finalei cu Argentina. Prilej pentru „Mbappe din România”, așa cum este poreclit Florinel Coman, să aibă o reacție ironică la adresa lui Gigi Becali: „Dacă Mbappe ar fi jucat la FCSB, era schimbat după 20 de minute”. Starul lui PSG joacă însă în alt univers. Iar finalul a fost între extaz și agonie. A terminat învins duelul cu Messi, deși a reușit un hat-trick în poate cea mai frumoasă finală din istoria Campionatelor Mondiale.

Deși zdruncinat evident de eșecul de pe Lusail Stadium, Mbappe a revenit rapid la activitatea de zi cu zi. Atacantul a reluat pregătirea cu echipa de club, chiar în momentele în care mult mai ilustrul său coleg, Lionel Messi, încă nu s-a trezit din nopțile petrecute cu trofeul Cupei Mondiale în brațe.

Pe lângă Messi, și Achraf Hakimi, Neymar și Marquinhos au decis să profite de vacanța acordată de club după terminarea Cupei Mondiale. Nu a fost valabil și pentru Mbappe, care trage deja tare pentru partida care va pune capăt pauzei competiționale din Ligue 1. PSG primește vizita lui Strasbourg, într-un meci programat pe 28 decembrie.

Cum arată TOP 5 al celor mai valoroși fotbaliști din lume

  1. Kylian Mbappe – 180 de milioane de euro
  2. Erling Haaland – 170 de milioane de euro
  3. Vinicius Junior – 120 de milioane de euro
  4. Jude Bellingham – 110 milioane de euro
  5. Phil Foden – 110 milioane de euro

Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri