25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Reacția lui Nae Constantin despre transferul lui Budescu la Petrolul

Publicat peConstantin Budescu a semnat cu FC Voluntari în această iarnă, după ce Gigi Becali i-a reziliat contractul. O bună parte dintre suporterii săi se așteptau ca fotbalistul să se îndrepte către Sepsi, dar decizia a fost luată pe baza unor motive bine întemeiate.

Problema este că Budescu nu se regăsește la Voluntari. Magicianul vrea să joace pentru „lupii galbeni”, liderii Ligii a II-a. Pe scurt, urmează ia în transferul la Petrolul Ploiești.

Constantin Budescu pregătește terenul pentru transferul la Petrolul

Mijlocașul de 33 de ani nu a jucat decât 4 meciuri pentru Voluntari, de la sosirea la formația de pe locul 3, însă este cu gândul la un transfer în vară.

Budescu a precizat după egalul obținut de Voluntari împotriva Rapidului faptul că înțelegerea cu clubul ilfovean expiră la finalul acestui sezon, fiind făcută pe 4 luni. Așadar, jucătorul de națională nu va continua și în sezonul următor.

Până în prezent, Budescu nu a fost folosit din postura de titular la gruparea ilfoveană, lucru care nu a fost deloc pe placul său.

”A fost pe listă. Din păcate, şi-a ales altceva”

Faimosul mijlocaș este în continuare căutat de marile cluburi, el fiind considerat un fotbalist care poate face diferenţa prin talentul său.

Budescu a fost în negocieri foarte avansate cu Sepsi, dar a avut şi de la Petrolul Ploieşti, echipa sa de suflet. Oficialii grupării i-au făcut o propunere de transfer în această iarnă.

Antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, a recunoscut că regretă că Budescu nu a semnat încă din această iarnă. Totuşi, a lăsat o portiţă deschisă pentru finalul sezonului.

Cam mulţi de dacă, a fost pe listă acum. Din păcate, şi-a ales altceva. Să ne vedem promovaţi şi apoi discutăm despre Budescu.”, a spus Nicolae Constantin.

”Mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1”

Budescu a precizat, la rândul lui, că nu va se va transfera la Petrolul, decât dacă ploieștenii vor promova în Liga 1.

Mi-ar plăcea să joc la o echipă ca Petrolul. Eu am semnat un contract valabil pentru patru luni cu Voluntari. După, aș dori să joc la Petrolul, dacă echipa promovează în Liga 1. De la vară mi-aș dori să ajung acolo. Nu știu, vedem ce va fi (n.r. dacă îi propune un nou contract FC Voluntari). Eu am spus de mult timp că mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1.”, a subliniat Budescu, după Voluntari – Rapid 0-0, marți seară, în etapa a 25-a din Liga 1.

Constantin Budescu a jucat 15 meciuri în acest sezon, la FCSB și FC Voluntari, având un gol și două assist-uri.Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri