20.7 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Relația interzisă dintre Ramona Gabor și un fotbalist român ajuns prezentator tv. Gurile rele spun că a existat ceva între cei doi (GALERIE FOTO)

Publicat peRamona, sora Monicăi Gabor, este printre cele mai frumoase și dorite femei din România. Bărbații roiesc în jurul brunetei, care exprimă feminitate prin toți porii. Printre cei care s-au îndrăgostit de fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu s-ar număra și un fotbalist român, care a ajuns prezentator tv. Gurile rele spun că a existat ceva între cei doi.

Ramona Gabor, relație interzisă

Ramona Gabor este o femeie deosebit de frumoasă și ambițioasă, motiv pentru care este urmărită cu drag de publicul autohton. Aparițiile sale pe rețelele de socializare sunt impecabile. Totuși, ea este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Frumoasa șatenă nu postează niciodată imagini cu partererul său. De asemenea, evită vorbească despre iubitul ei sau să apară alături de acesta în mediul public.

De-a lungul timpului, s-a vorbit despre o relație de iubire între Ramona Gabor și Dacian Varga. Sora Monicăi Gabor nu a confirmat niciodată aceste informații.

Cu cine a fost asociată sora Monicăi Gabor

Fostul fotbalist care a făcut senzație la Sportul Studențesc a fost surprins, în toamna anului 2016, într-un local alături de fumoasa șatenă. Gesturile lor au lăsat loc de interpretări. Multă lume trăiește cu impresia că între Ramona Gabor și Dacian Varga a existat ceva mai mult decât o relație de prietenie.

Sătul de numeroasele zvonuri și speculații, fotbalistul român ajuns prezentator tv a demontat cele scrise.

Trebuia să fac eu precizarea asta că e urât să spună lumea că ai o relație cu Ramona. Suntem amici. În primul rând, nu cred că ne potrivim. Eu sunt foarte înalt, ea e foarte mică, eu am 1.90 și ea 1,60. Deci, nu ne potrivim.

Că am ieșit acolo împreună cu ea, da, este adevărat. Am ieșit toți în grup, nu doar eu cu ea. Când am fost la Ropotan, da, am ieșit împreună, am fost invitați la ziua ei, dar atâta tot. Deci nu se pune problema ca eu să am vreo relație cu Ramona în afară de o simplă amiciţie.”, a spus fotbalistul, într-o intervenție la esmieiune Antena Stars.

Fostul jucător al echipei Unirea Urziceni lucrează acum la Metropola TV, în timp ce Ramona Gabor își duce traiul liniștită la Dubai.

Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri