10.6 C
București
marți, 4 octombrie 2022

S-a făcut ”lista neagră” la CFR Cluj: ”Urmează rezilierile!” + negocieri cu ”jucători importanți” pentru transferuri din vară

Publicat pe  • Liga 1: SepsiMioveni, duminică, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: RapidDinamo, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Deși parcursul echipei din acest sezon a fost remarcabil, nu toți jucătorii au convins, iar Cristi Balaj, președintele clubului ardelean, a anunțat că deja a fost făcută o ”listă neagră” și vor urma în perioada imediat următoare rezilieri de contracte.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj – FC Voluntari 3-1:

S-a făcut ”lista neagră” la CFR Cluj

În același timp, Cristi Balaj a realizat și o ”radiografie” a schimbărilor din ultimul timp de la CFR, cum ar fi aducerile unor jucători tineri, pe care le consideră benefice.

Fondul salarial a scăzut, numărul jucătorilor pe care putem să-i folosim este mai mare, pentru că am adus jucători U21 sau jucători formați la club, cum este Sergiu Buș.

Din păcate, nu mai jucăm într-o competiție europeană, dar, din fericire, nu mai avem nici acea oboseală acumulată pe care o aveam când jucam din trei în trei zile.

A scăzut media de vârstă, a crescut talia și urmează, în perioada următoare, să mai fie rezilieri”, a declarat Cristi Balaj, la Digi Sport Special.

CFR, negocieri cu ”jucători importanți” pentru transferuri din vară

Nu se pregătesc doar plecări la CFR Cluj, ci și achiziții, iar Cristi Balaj a declarat că deja au fost demarate negocieri pentru transferurile unor ”jucători importanți”.

Pentru campania de vară, ne-am făcut o imagine cam ce poziții trebuie să acoperim sau să îmbunătățim. Suntem în discuții cu jucători importanți, încercăm să facem o echipă competitivă pe plan internațională, pentru că jocurile din Europa din sezonul acesta nu au fost așa cum ne-am dorit”, a anunțat Cristi Balaj.

Etichete: transferuri cfr cluj , cristi balaj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSursa: www.digisport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri