5.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Sfârșit de eră la Liverpool. După Sadio Mane, „cormoranii” îl pierd și pe superstarul Salah. Va merge la Barcelona, unde se construiește o echipă „nebună”

Publicat pePe Jurgen Klopp îl așteaptă o misiune foarte grea, la Liverpool. Tripleta de aur, Sadio Mane, Mohamed Salah și Roberto Firmino, care a băgat frica în toți adversarii, se va destrăma. Senegalezul este așteptat să plece în această vară, dar fanii sunt îngrijorați de situația lui Mo Salah, golgheterul din ultimii ani.

Liverpool, fără Mane și Salah? Se anunță o reconstrucție totală la Liverpool

Mo Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino sunt jucătorii de care s-au legat performanțele extraordinare ale lui Liverpool, din ultimii ani. Cei atri, alături de Alisson, Van Dijk sau Fabinho, au format una din cele mai bune echipe din lume. Din păcate, se apropie momentul când aceștia se vor despărți de Anfield. Asta pentru că au intrat în ultimul an de contract și pretențiile lor financiare sunt mult peste ce pot oferi cei de la Liverpool. Mane este dorit neaapărat de Bayern și africanul deja a lăsat de înțeles că va pleca, chiar din această vară. Fotbalistul a revenit asupra afirmațiilor și a declarat că glumea, dar este așteptaă o ofertă oficială de la campioana Germaniei.

Nici Roberto Firmino nu își va prelungi contractul, dar brazilianul va rămâne în lot și în acest sezon. La fel ca și Mo Salah, superstarul celor de la Liverpool. Egipteanul dorește să semneze un nou contract, dar cerințele sale nu au fost luate în considerare de club. De aceea, atacantul nu mai crede că va continua la Liverpool, decât în acest sezon. Și fanii se tem că acesta va pleca, gratis, în 2023.

Barcelona îl atrage pe Salah. Xavi construiește o nouă echipă „extraterestră”

Dacă nu se va înțelege cu Liverpool, Salah va semna, aproape sigur, cu Barcelona. Catalanii sunt tot mai aproape să își rezolve problemele financiare, mai ales că au semnat câteva contracte de sponsorizare foarte importante. Chiar dacă în acest an va mai suferi, clubul se va dispensa de jucătorii cu salarii mari și vor continua reconstrucția echipei. În plus, chiar din această vară, este așteptat Robert Lewandoski, „bombardierul” celor de la Bayern. Polonezul este disperat să plece din această vară. Iar anul viitor ar putea face o pereche letală în atacul catalanilor cu un alt marcator de excepție. Se pare că Xavi i-ar fi transmis lui Salah să nu își facă probleme, vara viitoare, Barcelona va putea să îi ofere salariul dorit.

Nu vreau să vorbesc acum despre contract, cu siguranță rămân în sezonul viitor, asta e clar, a declarat Salah, după finala Ligii CampionilorSursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri