4.1 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022

Shakira, trimisă în judecată în procesul de fraudă fiscală. Ajung copiii la Pique? Artista riscă 8 ani de închisoare

Publicat peProbleme mari pentru Shakira. Cântăreața a fost trimisă în judecată de fiscul spaniol și riscă o pedeapsă uriașă: opt ani și două luni de închisoare. Mai mult, dacă va fi găsită vinovată și condamnată, ea va trebui să achite și aproape 24 de milioane de euro.

Pique ar putea profita de acest scandal pentru a prelua copiii de la fosta lui soție. Au doi copii împreună: Milan și Sasha.

Ce ilegalitate a comis Shakira?

Pe numele complet Shakira Isabel Mebarak Ripoll, cântăreața din Columbia este acuzată că nu a achitat impozite între 2012 și 2014. Ea a declarat că în acea perioadă locuia în Bahamas, însă fiscul spaniol susține că ea a stat în Spania, iar timp de 697 de zile nu a dorit să achite impozite.

Shakira nu este de acord cu acuzațiile

În schimb, cântăreața spune că acuzațiile sunt nefondate, deoarece ea nu a locuit în Spania 183 de zile pe an în acea perioadă. Mai mult, ea spune că ar fi achitat toată suma înainte să înceapă procesul, deși statului nu i se cuvineau acei bani.

„Sunt acuzații false. În primul rând, nu am petrecut 183 de zile pe an în acea perioadă. Eram ocupată să îmi îndeplinesc angajamentele profesionale în întreaga lume. În al doilea rând, am plătit tot ceea ce au pretins că le datorez, chiar înainte de a-mi intenta un proces. Așa că, nu le datorez nimic.

Și, în cele din urmă, am fost consiliată de una dintre cele mai mari patru firme specializate în fiscalitate din lume, PricewaterhouseCoopers, așa că sunt sigură că am procedat corect și transparent încă din prima zi.  Autoritățile fiscale spaniole au văzut că mă întâlneam cu un cetățean spaniol și au început să caute motive.

Este clar că au vrut să urmărească acei bani indiferent de situație. Chiar și în următorii ani, călătoream prin lume, lucrând non-stop în timp ce eram însărcinată sau cu Milan ca bebeluș, când cezariana abia se închisese. Știau că nu eram în Spania, că Spania nu era locul meu de muncă sau sursa mea de venit, dar tot au venit după mine, cu ochii pe premiu”, a spus Shakira recent, într-un interviu pentru Elle.

Pique a avut o relație cu fosta iubită a lui Leonadro Di Caprio

Shakira și Pique au fost împreună timp de 12 ani, însă relația lor nu a fost una ușoară. Presa de cancan a căutat mereu să intervină între ei, iar de-a lungul timpului s-a dovedit că cei doi s-au înșelat de nenumărate ori.

Recent, jurnalistul și paparazzo-ul spaniol Jordi Martin a dezvăluit că Pique ar fi avut o aventură cu actrița israeliană Bar Refaeli, fosta iubită a lui Leonadro DiCaprio.

”La mine ajungeau multe lucruri despre Gerard, dar nu eram în măsură să merg să vorbesc cu Shakira. Această criză era motivată de faptul că el spunea că doar vorbește cu Bar Refaeli, dar au avut și câteva întâlniri intime.”, a povestit Jordi Martin.

Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri