2.4 C
București
joi, 2 februarie 2023

Siguranță în cuvinte, dar există certitudine? Al-Khelaifi spune că Messi e fericit la PSG, dar contractul va fi negociat după Cupa Mondială

Publicat peLionel Messi a jucat excepțional la Cupa Mondială din Qatar și a condus admirabil echipa Argentinei până în fiala competiției. Viitorul lui Messi la PSG este însă momentan incert, în ciuda asigurărilor date de șefii clubului. Nasser Al-Khelaifi este convins că argentinianul vrea să joace în continuare pe Parc des Princes. Totuși, negocieri pentru prelungirea contractului vor avea loc după Cupa Mondială.

Nasser Al-Khelaifi  anunță că Messi este fericit la PSG, însă urmează negocieri

Lionel Messi (35 de ani) a avut evoluții excelente la Cupa Mondială din Qatar. Starul lui PSG a condus magistral din teren echipa Argentinei cu care a ajuns până în finala competiției. Messi este totodată golgheterul turneului final, având 5 goluri marcate, la egalitate cu Kylian Mbappe. Dumincă, 18 decembrie, de la ora 17:00, Argentina și Franța se vor înfrunta în marea finală a Cupei Mondiale.

Toată lumea se întreabă însă dacă Lionel Messi va rămâne la PSG după ce contractul îi va expira în vara anului 2023. Șefii clubului parizian i-au pregătit deja o nouă ofertă starului argentinian și nu concep ca acesta să nu continue pe Parc des Princes. Nasser Al-Khelaifi susține că Messi este foarte fericit la PSG și dorește să rămână. Negocierile finale pentru o nouă înțelegere vor avea loc după Cupa Mondială din Qatar.

Confirm de o mie de ori că Leo Messi este foarte fericit la PSG. Cred că vrea să rămână. Vom discuta situația după Cupa Mondială”, a declarat Al-Khelaifi, pentru RMC Sport.

Totuși, potrivit celor de la Marca, Lionel Messi nu este hotărât să-și prelungească contractul cu PSG. în plus, starul argentinian vrea să analizeze ce alte oferte va mai avea după Cupa Mondială,

Messi bate record după record la Cupa Mondială din Qatar

La Cupa Mondială din Qatar, Lionel Messi a stabilit mai multe recorduri pentru istoria fotbalului.

Starul lui PSG l-a depășit pe Gabriel Batistuta în topul celor mai buni marcatori ai Argentinei la Cupa Mondială. Messi are 12 goluri, iar Batistuta are 11 reușite.

Totodată, Messi este primul jucător din istorie care a participat direct la marcarea a 20 de goluri în cadrul Cupei Mondiale. Mai exact argentinianul are 11 goluri și 9 pase decisive.

Leo Messi a fost căpitanul echipei sale în 18 meciuri la Cupa Mondială. Astfel el l-a depășit pe mexicanul Rafa Marquez, cu care a fost coleg la FC Barcelona.

Sursa: www.playsport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri