3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Șoc pentru Gigi Becali: vestea pe care a primit-o îi distruge planurile la FCSB! Titularul s-a rupt în meciul naționalei și va lipsi 6 luni

Publicat peDoar 13 minute a rezistat pe teren Iulian Cristea în partida contra Muntenegrului, din cadrul Ligii Națiunilor, terminată scor 2-0.

Fundașul folosit de către Edi Iordănescu mijlocaș defensiv, în partida de la Podgorica, s-a accidentat încă din minutul 1 al meciului, însă acesta a vrut să continue, rezistând pe teren încă 12 minute.

La o zi după partida pierdută, Iulian Cristea și-a aflat diagnosticul, unul care nu este deloc plăcut.

Iulian Cristea out 6 luni

La finalul partidei, Edward Iordănescu a vorbit despre accidentarea lui Cristea și a avut un mesaj clar: „Am înțeles că e grav. Vedem mâine, există riscul să fie o accidentare de durată. Din păcate, l-am pierdut la început de joc”.

Potrivit Fanatik, fundașul central și-a aflat diagnosticul, acesta suferind o ruptură de ligament încrucișat anterior. Acest verdict duce la o absență de cel puțin șase luni a lui Iulian Cristea, care ratează astfel toate meciurile României din Liga Națiunilor, dar și turul campionatului intern.

Probleme pentru FCSB

Din cauza accidentării lui Cristea, echipa antrenată de Toni Petrea a rămas fără fundaș central de meserie.

Fundașul ce va lipsi 6 luni rămăsese ultimul, după ce patronul a renunțat la serviciile lui Andrei Miron, plecat în Israel, și ale lui Paulo Vinicius, curtat de nou-promovata Petrolul Ploiești.

Gigi Becali și Toni Petrea vor trebui să achiziționeze cel puțin un fundaș central, ori să se bazeze pe celebrele improvizații.

Printre cei care pot juca pe poziția de fundaș central se numără Denis Haruț, Dragoș Nedelcu și Ovidiu Popescu, cel mai probabil primii doi vor fi titulari în acest început de sezon.

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri