19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

Suma ireală pe care Sandra, soția lui Adi Mutu, a dat-o pe o pereche de blugi. Unii români n-au atât salariul

Publicat pe


Calitățile sale fizice i-au adus triumf în competiții de frumusețe, dar au și ajutat-o să îi cucerească inima unuia dintre cei mai râvniți bărbați din România. Sandra Mutu, căci despre ea este vorba, a renunțat la cariera de model, însă rămâne în continuare o mare pasionată de modă. Recent, frumoasa soție a lui Adi Mutu a făcut furori pe social media, după ce s-a afișat cu o pereche de blugi foarte scumpi.

Cât costă blugii cu care s-a afișat Sandra, soția lui Adi Mutu

La vârsta de 30 de ani, soția lui Adrian Mutu arată cum nu se poate mai bine. Bruneta face senzație cu fiecare apariție, iar de această dată și-a uimit fanii cu o pereche de blugi. Articolul vestimentar este de firmă (Mugler) și costă câteva salarii minime pe economie. Deși nu mai defilează pe podium, partenera de viață a ”Briliantului” își onorează contractele pe care le are (face reclamă la diferite produse).

Evident, Sandra reușește să pună în valoare tot ce poartă, iar de această dată și-a uimit urmăritorii cu o pereche de blugi marca Mugler. Conform site-urilor de specialitate, articolul vestimentar costă 813 euro. După ce s-a afișat îmbrăcată cu pantalonii care îi scot în evidență picioarele lungi și frumoase, soția lui Mutu a postat o imagine pe Instagram.

Adrian Mutu, despre relația cu cele două fiice ale sale

Înainte de mariajul cu Sandra, Adi Mutu a fost căsătorit cu Consuelo Matos Gomez. Împreună cu aceasta din urmă, antrenorul de la Neftchi Baku are două fete (Adriana și Maya). Fiicele lui Mutu sunt acum adolescente și își doresc să își continue studiile în Europa.

Ei bine, acest lucru presupune multă birocrație, așa că ”Briliantul” are mai multă treabă. În plus, fiica mare a lui Adrian Mutu (17 ani) are deja un iubit, iar tatăl ei nu este chiar atât de fericit din acest punct de vedere, mai ales că relația lor a început să ”se deterioreze”.

”Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a mărturisit Adrian Mutu.

Ajuns la a treia căsătorie, Mutu și-a găsit serenitatea și bucuria alături de Sandra Bachici, fostă Miss România în 2012. Cei doi și-au unit destinele în anul 2015 și sunt părinții unui băiat pe nume Tiago.

Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri