12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Suporterii lui Dinamo Kiev au văzut declarațiile date de Mircea Lucescu despre război și i-au cerut să plece

Publicat pe  • UCL: Manchester UnitedAtletico Madrid, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: AjaxBenfica, marți, 22:00, Digi Sport 2

Fanii i-au cerut constant demisia, în ciuda performanțelor echipei din primul sezon cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, și, dacă lucrurile păreau că s-au mai liniștit, declarațiile date de antrenorul român despre război i-au făcut pe suporteri să-și prezinte din nou poziția împotriva tehnicianului.

Suporterii lui Dinamo Kiev au văzut declarațiile date de Mircea Lucescu despre război și i-au cerut să plece

Într-un interviu acordat Rai 1, Mircea Lucescu a spus că nu e de acord că sportivii ruși sunt penalizați din cauza războiului și că ucrainenii și rușii au trăit ”ca frații” în trecut, iar suporterii au reacționat printr-un comunicat dur.

Mircea Lucescu a acordat astăzi un interviu presei italiene, unde a zis că ucrainenii și rușii trăiau ca frații și că războiul din Ucraina este doar o problemă politică, nu o problemă între popoare. Lucescu este împotriva sancțiunilor primite de sportivii și cluburile din Rusia.

Pentru noi, fanii lui Dinamo Kiev, toate faptele exprimate nu au fost o surpriză. De câțiva ani ne străduim să transmitem lumii că Surkis (n.r. patronul clubului) e o rușine pentru Dinamo, iar Lucescu trebuie să plece.

Sperăm ca măcar astăzi să se deschidă ochii celor care nu ne-au susținut poziția în tot acest timp”, au transmis fanii, citați de Sport.ua.

Declarațiile lui Mircea Lucescu în urma cărora suporterii au răbufnit

Federația de Fotbal a amânat startul campionatului cu o lună. Ne aflăm în mare dificultate, nu doar cei din fotbal, sunt campioni ai altor sporturi care nu pot să își desfășoare activitatea în continuare.

Italia îi invită să se antreneze pentru că viața va continua și după acest moment. Ucraina trebuie să trăiască și sportul este foarte important.

Nu sunt de acord (n.r. cu suspendarea sportivilor ruși), sportul nu are nicio treabă cu politica și economia. Sportivii trebuie să rămână în competiții, au muncit toată viața lor pentru a avea această șansă. Sportul nu poate decât să ajute și să unească.

Am trecut prin războiul din 2014, când a trebuit să plecăm din Donețk și de atunci nu ne-am mai întors niciodată, am jucat la Kiev sau prin alte părți, dar niciodată la noi acasă.

Am crezut că nu se mai poate întâmpla așa ceva din nou, iar acum asta… Nu am crezut că se va putea întâmpla un astfel de lucru, ucrainenii și rușii au trăit împreună, ca frații.

Acum problema este una politică, nu știu cum se va termina, pentru că ucrainenii sunt oameni mândri. Războiul va dura mult timp și nu va câștiga nimeni”, a declarat Lucescu, citat de Tutto Sport

Etichete: mircea lucescu , dinamo kiev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSursa: www.digisport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri