31.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Transfer-surpriză pe axa FCSB – Bayern Munchen. Germanii au pus ochii pe adevăratul diamant al lui Gigi Becali. Interesul se confirmă oficial

Publicat peGiovanni Becali a dezvăluit un transfer surpriză ce ar putea să aibă loc în viitorul nu foarte îndepărtat pe axa FCSB – Bayern Munchen. Este vorba despre tânărul portar Alexandru Maxim, care la începutul acestui an a împlinit vârsta de 15 ani. Maxim a debutat deja pentru prima echipă a roș-albaștrilor într-un meci amical, iar pe urmele sale se află colosul din Bundesliga.

„E adevărat, e pe lista lor. Scouterii vor merge la baza FCSB să îl vadă”. Transfer-surpriză pe axa FCSB – Bayern Munchen

Giovanni Becali confirmă zvonurile apărute în ultima perioadă și spune că în următorii ani ar putea avea loc un transfer surpriză pe axa FCSB – Bayern Munchen. Jucătorul care a atras toate privirile granzilor nu este Octavian Popescu sau Ianis Stoica, ci tânărul goalkeeper Alexandru Maxim. Cu doar câteva zile înainte să împlinească 15 ani, pe 15 ianuarie 2022, Alexandru Maxim a debutat pentru FCSB într-un amical disputat în compania celor de la CS Mioveni. El l-a înlocuit atunci la pauză pe Ștefan Târnovanu și chiar a reușit să aibă o prestație apreciată, având câteva intervenții superbe.

Alexandru Maxim a semnat recent un contract de impresariat cu firma deținută de frații Becali, iar în curând va semna și primul său contract de jucător profesionist cu FCSB. De asemenea, Giovanni Becali a confirmat că tânărul portar se află pe lista lui Bayern Munchen. Mai mult, bavarezii își vor trimite scouterii în România în perioada următoare, pentru a-l urmări pe viu pe Alexandru Maxim:

El este jucătorul FCSB-ului, va semna un contract cu ei. Un contract adecvat, civilizat. FCSB niciodată nu a propus contracte de doi lei, cum dau alte echipe. I-au propus un contract prin care copilul să nu mai aibă probleme, să ceară bani familiei sau altor cunoștințe.

Când va semna acel contract de profesionist cu FCSB, va fi probabil urmărit de echipe mari. E adevărat, Bayern Munchen îl are pe listă și probabil îl va urmări până la vârsta de 18-19 ani. E prematur încă, dar e adevărat că scouterii lor vor merge în baza de la FCSB să îl vadă. FCSB a zis să semneze contractul, iar după poate să vină, să îl vadă la naționala U16, U17. Da, e adevărat”, a declarat Giovanni Becali, la Sport Total FM.

Alexandru Maxim are 1.99 metri la 15 ani! „E un copil liniștit, care își vede și de școală!”

Tânărul goalkeeper este descris la superlativ de toți oamenii din curtea clubului FCSB. Mihai Stoica l-a comparat la începutul acestui an cu Thibaut Curtois, portarul celor de la Real Madrid. Managerul general al FCSB a făcut și un pariu pe seama tânărului goalkeeper, spunând că acesta „va fi mai mare decât Alexandru Maxim (n.r. – actualul mijlocaș de la Gaziantep)”.

Cuvinte foarte frumoase la adresa portarului de la FCSB a avut și Giovanni Becali:

Copilul e atât de liniștit, nu e o problemă. Vine dintr-o familie foarte serioasă. El e un copil care stă bine pe picioarele lui, chiar dacă are 1.99 m. Încet, încet el poate deveni și al treilea portar la echipa mare, poate să joace la echipa a doua, la juniori, la națională, are tot timpul în față. Și e un copil care își vede și de școală”, a mai declarat impresarul, conform sursei menționate anterior.

Episod fabulos povestit de Giovanni Becali. Ce cadou a primit de la unul din miliardarii Ucrainei: „Am crezut că este o bombă, mi-a fost frică să pun mâna”.Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri