0.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Universitatea Craiova, sabotată din interior?! Anunțul care aruncă în aer situația clubului din Bănie: „Sunt niște forțe de acolo care doresc altceva decât trebuie făcut! E o confirmare evidentă”

Publicat peUniversitatea Craiova ar putea fi sabotată din interior, consideră Constantin Zotta, după evoluția oltenilor din jocul cu CS Mioveni.

La primul meci de la plecarea lui Mirel Rădoi, staff-ul tehnic al grupării din Bănie a ales să-i reprimească în lot pe cei „expulzați”, însă prestația fotbaliștilor lui Dragoș Bon a lăsat de dorit.

Constantin Zotta susține că fostul selecționer avea dreptate în privința jucătorilor pe care i-a exclus din lot, iar acest lucru se simte din evoluția din această seară.

Universitatea Craiova ar putea fi sabotată din interior, consideră Constantin Zotta, după evoluția oltenilor din jocul cu CS Mioveni

Fostul arbitru a lansat o ipoteză șocantă în privința clubului patronat de Mihai Rotaru și consideră că Universitatea Craiova poate fi sabotată chiar din interior, după acțiunile de neînțeles ale celor din conducere.

„(n.r. ce spune faptul că Ivan, Markovic şi Hanca au fost reprimiţi imediat după plecarea lui Rădoi?) Îmi spune că Rădoi a luat o decizie bună, că s-a bazat pe nişte fapte atunci când a luat decizia de a renunţa.

Sunt nişte forţe din interior care doresc altceva decât trebuie făcut, decât lucrurile să fie făcute drept, corect atunci când vrei să construieşti o echipă. E o confirmare evidentă. Evoluţia acestor jucători în seara asta nu a făcut decât să confirme că Rădoi a avut dreptate, asta mi s-a părut mie”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Basarab Panduru a comentat și el evoluția fotbaliștilor olteni, iar fostul internațional nu a fost deloc impresionat de Andrei Ivan și Jovan Markovic.

„(n.r. cum ţi s-a părut Ivan?) Slab. (n.r. te aşteptati să la asta?) Da, mă aşteptam şi chiar spuneam aici că nu are nicio şansă Rădoi să îi trimită la echipa a doua, să îi dea la o parte pe Ivan şi Markovic. Nicio şansă. Poate ar fi avut o şansă cu Hanca şi Vînă”, a adăugat Basarab Panduru.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul.

Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Sursa: www.prosport.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri