16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Vica Blochina a transmis un mesaj tranşant despre infidelitate. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, revoltată pe femeile care acceptă să fie înșelate

Publicat pe


Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a transmis un mesaj dur pentru femeile care acceptă să fie înșelate.

Vica Blochina a transmis un mesaj tranşant despre femeile înșelate

Fosta balerină de la Melody a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Piţurcă, în perioada în care fostul selecţioner era căsătorit. Blondina a explicat că a pus punct războiului cu tatăl fiului său, Edan, și a fost de acord ca băiatul să locuiască cu tatăl lui.

Recent, Vica Blochina a vorbit deschis despre bărbaţii care au amante. Blondina a mărturisit că nu pricepe cum aceștia îşi duc atât soţia, cât şi amanta, împreună în vacanțe, iar cele două femei ajung chiar să se împrietenească. În plus, vedeta a explicat că nu înțelege cum soțiile acceptă să stea la aceeași masă cu amantele bărbaţilor lor.

„Mai sunt și personaje din acestea care au soție și amantă, și ia și soția și amanta în vacanță. Sunt și prietene, că trebuie să se împrietenească între ei. Tu trebuie să mergi de la un dormitor la altul în fiecare zi.

Plimbi microbii de la una la alta, că nu înțeleg, care e situația acolo? Cum poate soția să accepte să fie cu amanta la masă. Se înțelege de ce acceptă, că are ceva de câștigat. Grosul e oricum la soție. Până la urmă, oricum intervine și chestia de sentiment, la un moment dat. La un moment dat vrei să fie omul respectiv cu tine”, a spus Vica Blochina.

Ca să duci viață de genul ăsta ca iubită trebuie să fii super disperată și să ai un tupeu fantastic de mare, un tupeu extraodinar ca să le poți juca, pentru a le accepta. Tu știi de soție, dar ea nu te deranjează. Dar tu să vezi că e cu soția, o ia și pe ea în brațe, și pe tine. Trebuie să fii masochistă. Dacă faci cu un scop nobil, că te gândești că te ia el vreodată de soție, nu știu”, a declarat Vica Blochina, în emisiunea sa de pe Youtube.

A renunțat la pensia alimentară de la Victor Piţurcă

„Când am avut copil, am știut că în momentul ăla există doar el și binele copilului e mai important decât binele meu. Mi-am dorit ca el să nu crească cu gândul că nu a fost dorit. La noi a fost războiul de orgolii. Mi-am dorit foarte mult să nu sufere. Am făcut foarte multe compromisuri.

Am renunțat la o pensie alimentară foarte mare. Am încasat bani foarte puțini de la Pițurcă pentru pensia alimentară a copilului. Am renunțat la 10.000 de euro pensie alimentară. Dacă era pe corecte, pensia mea alimentară era de 10.000 de euro. Să-mi spui tu mie că sunt materialistă. După ce a făcut testul de paternitate, înțelegerea a fost așa: are grijă de copil, o să fie pe numele lui dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus `scrie la notar ce sumă consider că trebuie să primesc pentru copil`.

Când…Sursa: www.prosport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri