23.5 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea cheamă ANAF-ul în Liga 1. „Noi nu aveam milioane din televiziuni și nu erau probleme”. Ce îl nemulțumește pe „Ganez”

Publicat peContactat de Playsport Live, Ionel Ganea a făcut o analiză privind declinul fotbalului românesc. Acesta îi informează pe fanii din țara noastră să nu mai aibă pretenții la mari performanțe din partea echipei naționale. Mai ales când tot fotbalul nostru este foarte departe de performanță. Fostul atacant consideră că principalii vinovați sunt cei care se ocupă de cluburi, în ziua de azi.

Ionel Ganea nu crede în problemele financiare care au dus la declinul fotbalului românesc. „Noi nu aveam bani de la televiziuni”

Deși Liga 1 este tot mai săracă, Ionel Ganea crede că vina este doar la cluburi. Mai ales pentru problemele cu plata salariilor fotbaliștilor. Din cauza datoriilor, multe grupări din Liga 1 au ajuns în insolvență, sau trăiesc la limită.

Pe timpul meu nu erau probleme din astea cu plățile, cu insolvențe. Și noi nu aveam bani din televiziuni, unde sunt milioane multe. Păi ce se face cu banii ăștia? Unde se duc? Ce fac cei de la ANAF, caută să ia oamenii din piață, dar nu se duc la ăștia mari, care fură milioane, care devalizează?, s-a întrebat Ganea, la Playsport Live

Fostul atacant a recunoscut că și pe vremea lui se plăteau salarii mari și, chiar dacă poate mai existau întârzieri, niciodată nu se punea problema că jucătorii să nu își primească banii.

Și noi aveam salarii mari, păi eu la Craiova luam 15.000 de dolari, la fel am avut și la Dinamo. La Rapid aam încasat 50.000 de dolari, pentru 6 luni. Și existau jucători care aveau salarii mai mari, dar tot nu existau probleme cu plata. Păi mai avem noi patroni ca George Copos, Cristi Borcea, Vasile Turcu, Jean Pădureanu și nu numai? Nu mai avem. Ăștia erau oameni deștepți, nu ce avem azi, a mai declarat Ganezul.

De aceea, nici echipa națională nu poate emite pretenții

Când campionatul nostru nu e puternic, nici nu ai de unde să aduci jucători care să își dorească să joace la nivel de top. Uitați-vă la noi în campionat, avem echipe ca Mediaș sau Clinceni, care intră doar să fie prezente pe gazon, a încheiat Ganea

Edi Iordănescu a subliniat aspectele negative din meciul cu Grecia și a prefațat partida din Israel

Edi Iordănescu speră să corecteze cu Israel, din greșelile făcute contra Greciei.

Nu mi-a plăcut că am simțit că nu avem încă puterea necesară. Grupul are talent, dar trebuie să învățăm să reacționăm mai mult în echipă. Repriza a doua am arătat că avem potențial, că putem da mai mult. Vreau să avem o forță mentală semnificativ mai bună decât am avut.

În primul rând, lucrăm foarte mult la a crea o identitate de joc. Încercăm să construim o structură de joc, să fim foarte atenți la selecție. Am văzut critici legate de selecție, dar nimeni nu a venit și cu variante concrete în schimb. Trebuie să fim consecvenți în ceea ce facem. Foarte important este să lucrăm la organizarea de joc, a comentat selecționerulSursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri