22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

VIDEO | Pisa și Parma au remizat, dar Dennis Man a câștigat duelul cu George Pușcaș și Marius Marin. Ce note au primit românii

Publicat peGeorge Pușcaș și Marius Marin au fost egalii lui Dennis Man, într-un meci din etapa 25 din Serie B. Pisa și Parma au remizat, 0-0. Cei trei internaționali români au fost urmăriți la fața locului și de Edi Iordănescu.

A fost tensiunea mare în Toscana. Fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Pisa a mizat iar pe români. George Pușcas și Marius Marin au fost titulari pentru gazde. De partea cealaltă, Dennis Man, integralist, este în revenire de formă după criza din ultimele luni.

Pisa și Parma au remizat, dar Dennis Man a câștigat duelul cu George Pușcaș și Marius Marin. Ce note au primit românii

George Pușcaș a avut cea mai mare ocazie a gazdelor, când a reluat cu o lovitură de cap puțin pe lângă poartă. De partea oaspeților, cel mai periculos jucător a fost Dennis Man. De altfel, fostul mijlocaș al FCSB a fost cel mai lăudat de pe teren. Mai mult, Man a primit cea mai mare notă.

„Cel mai bun de pe teren. Concentrat, mereu implicat în joc, s-a lansat în câteva sprinturi care ar fi putut fi exploatate mai bine. Aproape de câteva finalizări prețioase. A alergat foarte mult”, au scris cei de la ParmaToday, care l-au notat pe Man cu 6,5.

„Man a fost cel mai periculos jucător cu mingea la picior din echipa Parmei. Poate că a plătit tribut faptului că a fost nevoit să se apere, dar când a primit mingea a încercat mereu să creeze o fază periculoasă. Poate că a fost dezavantajat de rolul său pe teren”, a notat și tuttomercatoweb.com.

„Să ridice o mână cine ar fi pariat un singur Euro pe faptul că românul va crește atât de mult pe postul de mijlocaș, într-o linie de cinci. Deși nu este poziția ideală pentru el, continuă să demonstreze devotament, reușind să se descurce excelent atât în atac, cât și în apărare”, au scris și cei de la parmalive.com, care l-au notat cu 7 pe românul Parmei.

Marius Marin și George Pușcaș, între cei lăudați de la Pisa

În tabăra gazdelor, George Pușcaș a rămas pe teren până în minutul 82. În schimb, Marius Marin a jucat până la final și a încasat un cartonaș galben.

„Prestație bună atât în faza de non-posesie, cât și în cea de inserție. Plătește pentru nervii avuți la final, când primește un cartonaș galben ce putea fi evitat”, au scris italienii despre Marin. Tuttomercatoweb l-a notat cu 6.

George Pușcaș s-a zbătut mult în atac, dar a ratat cea mai bună șansă avută. Atacantul împrumutat de la Reading a primit nota 5,5 din partea jurnaliștilor.

„S-a luptat mult pentru echipă, însă nu reușește să se dezlănțuie, asta și pentru că este controlat bine de Danilo și coechipierii săi”, l-a caracterizat tuttomercatoweb.com pe atacantul naționalei

După 25 de etape trecute din Serie B, Pisa este pe locul 3, cu 46 de puncte. Echipa lui Pușcaș și a lui Marius Marin este la egalitate cu Cremonese și cu liderul Lecce, care are însă un meci mai puțin jucat.

De partea cealaltă, Parma este pe locul 14, cu 29 de puncte. Primele două locuri asigură promovarea directă, în timp ce locurile 3 și 4 merg în semifinalele play-off-ului pentru promovare.Sursa: www.playsport.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri