1 C
București
luni, 6 februarie 2023

11 copii, găsiți leșinați după ce s-au jucat cu o tablă ouija. Ce au anunțat medicii

Publicat peUnsprezece copii au fost găsiți leșinați într-o școală după ce s-au jucat cu o tablă ouija, folosită pentru a intra în contact cu morții.

Copii au suferit de vărsături violente și spasme musculare, despre care medicii au spus că ar putea fi cauzate de o toxiinfecție alimentară, conform Mirror.

Profesorii de la Institutul Tehnic Agricol din Hato, Columbia, au fost șocați când au descoperit copiii leșinați pe un coridor. Elevii, cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, au fost transportați de urgență la Spitalul Manuela Beltran. Ei au stat o zi în spital pentru tratament, dar cauza misterioasă a bolii lor a lăsat personalul nedumerit.

„Copiii erau leșinați, în momentul în care au fost găsiți, abia respirau și le curgea saliva groasă din gură. Nu este exclus să fi fost tabla ouija, care face parte din anchetă. Alții spun că au consumat apă dintr-un recipient, alții că au venit dintr-un bazin și li s-a dat ceva de mâncare”, a spus Jose Pablo Toloza Rondón, primarul orașului Hato.

După ce au vorbit cu toți copii, s-a ajuns la concluzia că aceştia au băut apă din acelaşi pahar.

„Am găsit 11 pacienți între 13 și 17 ani cu vărsături, dureri abdominale și spasme musculare. Nu am găsit modificări psihologice la copii, ținând cont că s-a spus că ar fi fost de la jocul tablei Ouija. Raportul medical spune că a fost cauzat de toxiinfecția alimentară”, a spus Juan Pablo Vargas Noguera, coordonatorul medical de urgență de la Hospital del Socorro.Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri