11.8 C
București
luni, 20 martie 2023

11 milioane de lei prin Programul Anghel Saligny, pentru străzile din Jebel

Publicat pe


Miercuri 15 martie, la sediul Ministerului Dezvoltării, primarul comunei Jebel, Dan Vatriş, a semnat contractul de finanțare, prin Programul Anghel Saligny, a proiectului ”Modernizare străzi de interes local în comuna Jebel”, Contract este în valoare de 11 milioane de lei, cea mai mare finanțare obținută vreodată, de comuna Jebel, în cadrul unui singur proiect de infrastructură rutieră.

Pasul următor va fi procedura de licitație, reprezentanţii Primăriei Jebel arătându-şi speranţa că aceasta va decurge fără probleme pentru ca lucrările să fie demarate cât mai repede.

 “Suntem printre primele localități din județ care semnăm contract de finanțare prin PNI Anghel Saligny pentru infrastructură rutieră, rezultat al muncii de peste un an de zile. Mulțumesc pentru implicare și promptitudine, colegilor din consiliul local, domnului viceprimar, colegilor din primărie cât și echipei de proiectare și topografie, fără de care nu am fi reușit să ajungem atât de repede la acest moment”, a transmis primarul Dan Vatriş.

 

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri