0.9 C
București
marți, 31 ianuarie 2023

15 mașini de epocă distruse în incendiul devastator din parcul industrial Tetarom. Pagubele sunt estimate la 3 milioane de euro

Publicat peCincisprezece mașini de epocă  au ars complet în incendiul violent care a cuprins aseară o hală din parcul industrial Tetarom I, din Cluj-Napoca. Hala care a luat foc adăpostea și un service în care proprietarul recondiționa mașini de epocă.

Hala care a luat foc adăpostea și un service în care proprietarul recondiționa mașini de epocă. Potrivit surselor Antena 3, pagubele s-ar ridica la peste trei milioane de euro. Din păcate, aproximativ 15 astfel de autoturisme, extrem de vechi și valoroase, au fost distruse în incendiu, pentru că nimeni nu a putut intra ca să le scoată afară.

Forțe și mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj au desfășurat, în cursul nopții trecute, o amplă intervenție pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un obiectiv situat în Parcul Industrial Tetarom I din Municipiul Cluj-Napoca. Astfel, o suprafață de peste 1300 mp, dintr-o hală cu funcțiuni mixte, a fost cuprinsă de flăcări, cu pericol de extindere la alte secțiuni din hala ce se întindea pe o suprafață de peste 3200mp, precum și la alte obiective aflate în apropiere. Flăcările au afectat peste o treime din suprafața halei, unde funcționau o linie de producție de mobilier, un atelier auto, un depozit de materiale diverse, precum și diverse spații administrative, potrivit datelor ISU Cluj.

 În perioada următoare, o comisie va stabili și cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul.Sursa: www.stiridecluj.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri