10.7 C
București
miercuri, 15 mai 2024

20 de obiceiuri de economisire pe care oamenii le-au păstrat pentru că le-au plăcut mult. „Sună ciudat să spun asta, sunt bucuros că au crescut prețurile”

Publicat pe



A face economii nu înseamnă doar să reduci cheltuielile. Reducerea risipei și aprecierea a ceea ce ai deja sunt și ele obiective economice importante. Recent, un bărbat le-a cerut utilizatorilor platformei Reddit să împărtășească schimbările economice pe care le-au făcut în viața lor și care le-au plăcut, iar oamenii au avut atât de multe de spus.

Iată câteva dintre cele mai bune răspunsuri:

Șervețelele de hârtie reutilizabile

Unul dintre cei care au răspuns a menționat șervețelele de hârtie pe care le cumpără foarte rar după ce le-a descoperit pe cele reutilizabile.

„Am fost extrem de sceptic în legătură cu șervețelele de hârtie reutilizabile, dar am fost convins în momentul în care am început să le folosesc. Sunt practic cârpe super-subțiri care se rulează, la fel ca șervețelele de hârtie. Le spălăm și le rulăm înapoi. Încă mai avem șervețele de hârtie normale pentru lucruri în mod deosebit de murdare, dar ne ajung câteva…



Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri