7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

21 de turişti cazaţi la o pensiune din Costineşti au făcut toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat cârnați cu cartofi

Publicat pe21 de turişti, dintre care 6 copii, cazaţi într-o pensiune din Costineşti, au ajuns la spitale din Constanța noaptea trecută cu toxiinfecţie alimentară. Oamenii au început să se simtă rău după ce au mâncat la cină, într-un restaurant, cartofi şi cârnaţi.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe, inclusiv una pentru victime multiple.

Cei 21 de turişti au început să acuze stări de greaţă şi vărsături la două ore după ce au luat cina. În pensiunea din Costineşti sunt cazaţi 60 de oameni în două clădiri diferite, însă cu toţii mănâncă la acelaşi restaurant.

Proprietara pensiunii spune că nu ştie de la ce ar fi putut să se îmbolnăvească oamenii, mai ales că din cei 60 de turişti cazaţi doar 21 acuzau stări de rău.

Angela Mândru, proprietara pensiunii: „Am avut un caz aseară de indigestie, probabil turiştii, nu pot să spun sigur de la ce, sunt împărţiţi, unii au avut simptome, unii n-au avut nimic. Aştept ca organele care sunt în control să hotărască. La 23 am fost sunată de o doamnă care mi-a zis că au chemat ambulanţa pentru că unii dintre prieteni au vărsături.”

Trei turişti au rămas internaţi în spitalul de boli infecţioase din Constanșa, dar starea lor este bună. Ceilalţi turişti au fost lăsaţi să plece după ce au primit tratament.Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri