29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

5 meciuri în 15 zile. SCM Timişoara începe seria cu un meci la malul mării

Publicat pe


Timisoara – Galati baschet

Echipa de baschet a oraşului a plecat spre Constanța, pentru primul dintre cele două meciuri pe care le va juca pe teren străin, în această perioadă. Este o deplasare „legată” cu cea de la Focșani, unde Leii din Banat vor disputa o restanță din etapa a 19-a a Ligii Naționale.

Jocul de la malul mării, cu Athletic Neptun Constanța, este programat sâmbătă, 12 martie, de la ora 17,00, iar cel de la Focșani, marți, 15 martie, la aceeași oră.

„Sunt deplasări lungi și dificile, dar nu avem cum să le evităm. Și adversarii au de făcut drum lung când vin la Timișoara. Jucăm cu Constanța, care este favorită certă la locul al șaselea în această ediție de campionat și apoi imediat cu Focșani, care își așteaptă șansa de a intra în play-off, una chiar destul de mare. Vom întâlni două echipe ce vor da maximum și trebuie să fim la cei mai buni parametri și să avem atitudinea potrivită pentru astfel de jocuri”, spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Timișoara.

Echipa viola vine după un meci amânat (la cererea U-BT Cluj-Napoca) și urmează să dispute cinci partide în 15 zile. Tehnicianul echipei s-a referit și la pauzele apărute forțat, fie din cauza pandemiei, fie provocate la solicitarea formațiilor care participă în cupele europene.

„După fiecare victorie obținută într-o manieră bună, a urmat o pauză destul de lungă, din cauza unor amânări, așa că nici eu nu știu ce să mai gândesc și cum voi găsi echipa la ora meciului. Noi ne-am pregătit normal, dar de fiecare dată, în ultima lună și jumătate, avem situații de genul acesta: un meci bun și o pauză lungă și din nou un meci bun și o pauză lungă. Chiar și acum, după partida de la Ploiești, am avut un joc amânat”, mai spune Dragan Petricevic.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri