20.7 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

5 zodii care au ghinion în dragoste – horoscopul decepțiilor

Publicat peCine nu îşi doreşte să fie iubit, să aibă aproape acel partener care te face să zâmbeşti, să te susţină, să te încurajeze şi să evoluezi, astfel încât să simţi că poţi cuceri lumea? Următorii native din zodiac întâmpină probleme reale în a găsi jumătatea, dar misiunea nu este imposibilă, ci doar mai complicate. Analizează clasamentul de mai jos şi vezi dacă semnul care îţi guvernează existenţa se numărră printre „norocoşi‟.

Berbec

Dacă eşti Berbec, cel mai probabil eşti de ceva vreme în căutarea sufletului-pereche. Tu eşti pretenţioasă când vine vorba despre felul în care partenerul de cuplu trebuie să fie. Adesea, cauţi nod în papură şi asta te împiedică să te simţi împlinită în dragoste. Nu vei găsi iubirea uşor, însă nici nu te vei da bătută.

Scorpion

Pe lista cu zodii ghinioniste în amor putem trece şi Scorpionul, care ocupă o poziţie fruntaţă, din cauza temperamentului. Femeia Scorpion este misterioasă, profundă, însă mereu are un scop bine setat, chiar şi în dragoste. De aceea va face orice să îşi atingă scopul. Este o femeie cu un puternic auto-control şi care atrage mulţi bărbaţi. Natura ei greu de clintit, însă, o poate face nepregătită de relaţii. Şi asta pentru că niciodată nu face compromisuri, ceea ce va frustra orice bărbat. Care este partenerul perfect în funcţie de zodie? Pentru Scorpion trebuie să fie răbdător, înţelegător şi docil.

Capricorn

Deşi pare molcom şi fără farmec aparte, Capricornul este dominant în cuplu. Este pragmatic din natură şi va avea ţeluri bine stabilite şi în iubire. Dacă eşti Capricorn, află că te poţi simţi neliniştită dacă eşti cu un partener care nu îţi merită timpul şi eforturile. Ai nevoie mereu de stabilitate emoţională pentru a evita să intri în relaţii de cuplu toxice.

Vărsător

Nativii din această zodie se află înn categoria celor care nu au noroc în dragoste. De ce? Pentru că oferă prea mult şi pentru că sunt mereu preocupaţi de fericirea partenerului de cuplu. Femeia Vărsător are nevoie de un iubit care oferă cu aceeaşi dăruire. Femeia Vărsător caută să găsească la partenerul de cuplu înţelepciune. Ea vrea să înveţe de la iubitul său.

Peşti

Peştii sunt plini de imaginaţie şi creativitate. Visează mult şi au nevoie de un partener care apreciază această latură. Peştii sunt zodii care nu au noroc în dragoste pentru că nu se decid rapid şi adesea tind să aleagă parteneri nepotriviţi. În plus, se tem de confruntări şi nu îşi doresc să rănească pe nimeni, ceea ce face o despărţire un lucru foarte complicat. Cei născuţi în această zodie au nevoie de partener de cuplu ce comunică excelent. Astfel le va veni mai uşor să îşi exprime gândurile şi trăirile.Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri