28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

5 zodii care trăiesc în trecut. Mihai Voropchievici: ”Pentru ei, schimbarea e un blestem, o nenorocire”

Publicat peCunoscutul numerolog a făcut dezvăluirile în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Rac

Nativii din zodia Rac trăiesc mai mult în trecut decât ceilalți. Tot ce a avut loc în trecutul lor e de neînlocuit în ochii lor, iar acest lucru e valabil mai ales în ceea ce privește sentimentele pe care le prețuiesc cel mai mult din trecut. Din acest motiv, capacitatea lor de a trece peste trecut este practic inexistentă. Acest lucru are frecvent un impact negativ asupra prezentului pentru astfel de zodii. După ce trece timpul și lucrurile se mai schimbă, dacă circumstanțele sunt mai rele decât erau înainte, Racul își concentrează toată atenția și energia asupra trecutului și a nostalgiei sale, în speranța deșartă că acest lucru îi va aduce ceva pozitiv. Dar cum trecutul nu poate să fie prezent, iar prezentul nu poate să fie viitor, sfatul este să trăiți în prezent și ce va fi în viitor veți vedea, pentru că trecutul are urmele lui, care niciodată nu vor fi în prezentul vostru.

Taur

Taurii au tendința de a fi sentimentali și romantici. Din acest motiv, ei au întotdeauna o privire asupra trecutului lor, pe care uneori îl retrăiesc de mai multe ori, în speranța de a afla detalii noi. Sunt foarte buni analiști, dar le este greu să se abată de la ceea ce sunt ei obișnuiți, deoarece nu le place schimbarea. Pentru ei, schimbarea e un blestem, o nenorocire, deoarece acesta pur și simplu le cere să iasă din zona lor de confort și e greu să reușești să scoți un Taur din zona lui de confort din cauza atașamentul față de vremurile care au trecut. Uneori sunt împinși să rememoreze momentele fericite din trecut pentru a avea experiența pozitivă aici și acum. Pe de o parte e bine când vezi greșelile pe care le-ai făcut în trecut și eviți să le faci în prezent. Acești nativi se uită la trecut cu gândul să primească sprijin, să le crească stima de sine, să aibă creativitate, dar să aibă și puterea interioară de a depăși niște momente mai grele, mai complicate din viață, numai bazându-se pe un trecut care poate a fost frumos sau poate a fost cât de cât traumatizant.

Capricorn

Capricornii au un atașament puternic față de trecut și îl văd că pe o trambulină spre viitor. Au un bun istoric în ceea ce privește ducere la bun sfârșit a proiectelor, odată ce a început să se realizeze acel proiect. Cu toate acestea, Capricornii au tendința de a stărui asupra experiențelor nefavorabile, în special asupra propriilor neajunsuri și eșecuri, dacă sunt, pe care le pot repeta în minte de un număr infinit de ori. În spatele a tot ce se ascunde, de fapt, este un grad mare de vulnerabilitate, dar și de dorința și ambiția de a realiza ceva nou, de a se rupe de acel trecut. Dar există undeva și teama de a nu fi rănit din nou, de a nu se întâmpla ceva greșit și de a nu trăi acel moment neplăcut din trecutul lor….Sursa: jurnalul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri