4.4 C
București
marți, 5 decembrie 2023

6 leacuri din bătrâni pentru migrene

Publicat pe 

Leacuri din bătrâni pentru migrene. Multe persoane folosesc leacuri bătrânești pentru migrene. În cazul în care durerile de cap nu sunt cauzate de probleme grave de sănătate și se manifestă pe perioade scurte de timp putem recurge la câteva remedii naturiste pentru a trata această problemă, scrie bzi.ro.

Leacuri din bătrâni pentru migrene. Leacurile bătrânești pentru migrene sunt eficiente și la îndemâna oricui. Dacă durerile de cap apar pe perioade scurte de timp și nu sunt declanșate de probleme grave de sănătate, putem recurge la câteva remedii naturiste. În cazul în care migrenele nu dispar, ci capătă amploare, este necesară vizita de urgență la un medic specialist.

Migrenele pot să apară și în sezonul de primăvară sau de toamnă, pe fondul asteniei, dar pot fi declanșate și de stres, lipsa somnului sau un stil de viață agitat.

Iată cum să scapi rapid de durerea de cap cu remedii naturiste, celebrele leacuri din bătrâni.

Leacuri din bătrâni pentru migrene – rețete celebre

Leacuri din bătrâni pentru migrene. Durerile de cap sau migrenele sunt cauzate de numeroși factori, cel mai adesea de deshidratare. De aceea, este important să bem un pahar cu apă imediat după ce apar aceste dureri supărătoare de cap. Un alt leac bătrânesc pentru migrene este să aplicăm o compresă caldă pe frunte.

Leacuri din bătrâni pentru migrene. Căldura va determina ca vasele de sânge să se dilate și să amelioreze durerea. În cazul în care durerile de cap nu dispar putem bea o cană de ceai cu mentă. Este binecunoscut faptul că menta reduce spasmele și durerile de cap. Eficient este și ceaiul de ghimbir, benefic nu doar în cazul migrenelor, ci și pentru a combate amețelile sau stările de vertij.

Leacuri din bătrâni pentru migrene. O altă problemă cu care se confruntă tot mai multe persoane este depresia. Acest dezechilibru emoțional apare din cauza mai multor factori, iar netratat la timp poate duce la afecțiuni cardiace, atacuri de panică sau stări de anxietate.

În cazul în care migrenele persistă mai mult timp, se recomandă consultul la un medic specialist. Durerile puternice de cap pot semnala o problemă gravă de sănătate.

 

Remedii naturiste pentru a scăpa de durerea de cap

 

Leacuri din bătrâni pentru migrene. În cazul în care ne confruntăm cu dureri ușoare de cap, cu amețeli sau cu migrene manifestate pe o perioadă scurtă de timp putem apela la câteva remedii naturiste. Acestea sunt la îndemâna oricui și eficiente dacă migrenele nu sunt declanșate de alte probleme grave de sănătate.

Un leac naturist care ameliorează durerea de cap este apa cu lămâie și puțină sare. Se stoarce zeama de la o lămâie într-un pahar cu apă apoi se adaugă puțină sare de calitate și se amestecă foarte bine până când sarea se topește, apoi se bea apa cu lămâie.

Leacuri din bătrâni pentru migrene. Un alt…Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri