10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Negocierile de pace dintre Ucraina și Rusia se reiau luni, în „format virtual”

Publicat peNegocierile dintre Rusia şi Ucraina vor continua luni, în “format virtual”, a declarat secretarul de presă al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov. (Citește mai multe aici…)

Iohannis anunță că a discutat telefonic cu Zelenski: „L-am asigurat de întreaga susţinere din partea României”

Președintele Klaus Iohannis anunță duminică, într-o postare pe Twitter, că a avut o convorbire telefonică cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, pe care l-a „asigurat de întreg sprijinul României pentru Ucraina”. (Citește mai multe aici…)

Un ucrainean s-a dat drept soția sa, pentru a intra ilegal în România. Ca să fie credibil, pe lângă deghizarea în femeie, a luat și copilul familiei cu el

Un ucrainean în vârstă de 30 de ani, din Kiev, a încercat să treacă ilegal granița în România, deghizat în soția lui și având cu el copilul într-un cărucior, dar a fost depistat de polițiștii de frontieră ucraineni de la punctul de control din Porubne. (Citește mai multe aici…)

Energoatom: Alimentarea cu electricitate a centralei nucleare de la Cernobîl s-a reluat duminică

Alimentarea cu electricitate a centralei nucleare de la Cernobîl s-a reluat duminică, a anunţat agenţia nucleară ucraineană Energoatom, citându-l pe ministrul ucrainean al Energiei. (Citește mai multe aici…)

Consilierul pentru securitate de la Casa Albă avertizează Rusia că „va plăti scump” dacă va folosi arme chimice

Consilierul pentru securitate națională de la Casa Albă, Jake Sullivan, a reiterat duminică că Rusia va plăti un „preţ scump” dacă va folosi arme chimice în Ucraina. (Citește mai multe aici…)

Înotătorul român David Popovici se oferă să îi ajute pe sportivii ucraineni afectați de război. „Putem rezolva cumva, doar contactaţi-mă”

Înotătorul David Popovici (17 ani) se oferă să îi ajute pe sportivii ucraineni afectați de război și a anunțat, pe contul său de Instagram, modul cum ar putea s-o facă. (Citește mai multe aici…)

O familie din Ucraina a încercat să intre în România cu peste 1,6 milioane dolari și 50.000 euro nedeclarați. Poliția de frontieră a sesizat procurorii

Poliția de Frontieră a descoperit peste 1,6 milioane dolari și 50.000 euro nedeclarați în autoturismul a doi cetățeni ucraineni, soț și soție, care încercau să treacă granița pe la Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Polițiștii români au reținut atât sumele nedeclarate, cât și mai multe ceasuri și bijuterii de lux și au sesizat unitatea de parchet competentă. (Citește mai multe aici…)

Un bărbat a murit într-un magazin, în timp ce aştepta la coadă pentru a cumpăra ulei

Un bulgar în vârstă de 77 de ani a murit, duminică, în timp ce stătea la o coadă de 600 de metri pentru a cumpăra ulei, pe fondul zvonurilor că se va scumpi. Sute de oameni s-au îmbrâncit și au fost la un pas de a se lua la bătaie atât în magazin, cât și la intrarea în supermarket, situat în Burgas. (Citește mai multe aici…)

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri