23.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022

A fi sau a nu fi în liga secundă, asta-i întrebarea!


Politehnica Timişoara dispută sâmbătă, 21 mai, ultimul meci oficial al acestui sezon. Alb-violeţii joacă pe stadionul „Tineretului” cu FC Braşov, returul barajului pentru evitarea retrogradării din Liga 2.  Poliştii nu au alt gând în afara victoriei care să asigure sportiv rămânerea echipei în eşalonul secund.

„Pot să vă spun că mergem acolo ca să câştigăm. Sub orice formă, dar noi vrem să câştigăm. Avem o datorie şi trebuie plătită! Cu ajutorul băieţilor bineînţeles, căci ei sunt artiştii. Mergem să facem tot posibilul să câştigăm în 90 de minute. De gestionat, (sunt) puţine zile, ce puteam să facem, mergem mai departe… Încercăm să lucrăm puţin la psihicul lor. Să ne facem treaba în ciclul săptămânal pe care ni l-am propus şi sperăm să dea şi roade!”, a declarat Antonio Foale, antrenorul principal interimar al Politehnicii.

Întrebat dacă acesta e cel mai greu moment dintre perioadele sale de interimat, tehnicianul a răspuns: „E şi situaţia în care suntem, este o situaţie mai dificlă, nu ne-am mai întâlnit cu situaţia aceasta. Sper ca împreună să putem trece şi de momentul ăsta greu şi să ajungem să ne salvăm prin propriile noastre forţe. Asta e cel mai important! Prea puţin contează ce face Liga sau Federaţia, care e cu punctele… noi vrem şi o să demonstrăm!”.

„Şi săptămânile trecute i-am simţit bine, din postura în care am fost (n.r. cea de antrenor secund). Acum, în aceste două zile sau câte sunt, simt aşa, o linişte, o concentrare şi din partea jucătorilor şi asta mă bucură, că nici lor nu le e totuna. Au răspuns bine la antrenamentele pe care le-am avut şi la efort şi ca organizare şi ca tot!”, a precizat Toni Foale despre pregătirea alb-violeţilor.

Politehnica va fi lipsită în această deplasare de serviciile lui Scutaru (suspendat de club), Oanea, Vukoje şi Zaluschi (accidentaţi).

Partida FC Braşov – Politehnica Timişoara se dispută sâmbătă, 21 mai, de la ora 12:30. Jocul e transmis pe posturile Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1. În tur, ardelenii s-au impus cu 2-1 pe arena „Ştiinţa”.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri