-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

A picat examenul auto de 12 ori, iar la a 13-a testare a angajat o sosie care să meargă în locul lui. Ce a urmat

Publicat pe


Un bărbat din Belgia a picat proba teoretică a examenului auto de 12 ori, așa că a decis să angajeze o sosie care să meargă în locul lui la a 13-a testare.

Timp de un an, Serge, un emigrant ghanez care locuiește în Grammont, Belgia, a încercat să promoveze examenul pentru a avea în sfârșit permis de conducere belgian. El avea un document obținut în țara natală, dar care nu era valabil în Belgia, relatează La Libre.

Serge nu s-a lăsat bătut și a încercat de 12 ori să ia examenul auto, dar fără succes. Sătul să mai continue așa, a decis să angajeze o sosie care să meargă în locul lui la a 13-a testare. Nu voia să se dea bătut pentru că un permis de conducere l-ar fi ajutat să obțină și un loc de muncă mai bun.

Astfel că bărbatul l-a trimis în locul lui pe Julien, un emigrant de origine congoleză, care arăta asemănător, dar obținuse deja permisul de conducere belgian.

Totul ar fi decurs conform planului, dacă unul dintre angajați nu ar fi observat că ceva nu este în regulă. Acesta a devenit suspicios după ce Julien a prezentat actul de identitale a lui Serge și a analizat fotografia din document, observând diferențe între cele două fizionomii.

În cele din urmă, ambii bărbați au ajuns în arest și ulterior au fost prezentați în instanță. Serge riscă o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, în timp ce pentru Julien procurorii au cerut două sute de ore de muncă în folosul comunității. 

Articol recomandat de sport.ro


VIDEO Gică Popescu a plecat de la stadion în timpul meciului cu FCSB și a făcut o gafă la declarații
Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri